Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátom nem romantikus, mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem romantikus, mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
A barátommal már fél éve h együtt vagyunk és mostanában lefoglalja a munkája és napi 1 órát beszélünk. Volt olyan h a szemem láttára nézett meg egy nőt, úgy beszél velem mint egy kutyával ha veszekszünk "takarodj az életemből, utállak",ezeket mondja nekem mostanában,nagyon bánatos vagyok mostanában és ezt már a barátaim is észre vették. Régen nagyon romantikus volt,nagyon oda figyelt rám de már határokat lépett át mára, nem beszélhetek fiúkkal,nem mehetek sehova ,nem lehetek csinos,nagyon féltékeny típus de nagyon szeretem. Rajta kívül senkit nem szeretnék. Az lenne a kérdésem h ti mit gondoltok erről? Van ennek így értelme még vele lenni? Most megismertem egy nagyon romantikus és rendes srácot,nem vagyok szerelmes de nagyon tetszik ,csak legalább fele annyira romantikus lenne a barátom mint az a fiú 😊
2017. jan. 31. 16:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Megfenyegettem, azt mondtam neki, hogy legyen dög unalmas és semmi romantika ne legyen a kapcsolatban, mert akkor kiherélem és megetetem vele a golyóit,
2017. jan. 31. 16:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mit szeretsz rajta? Légy boldog egy másik sráccal. Ez a féreg tárgyként kezel,meg sem érdemli,hogy legyen valakije.
2017. jan. 31. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy senkit nem szeretnél! Nem akarsz mást szeretni.

Pedig le kellene ülnöd vele és beszélni. Ezek elég komoly dolgok. Ennyire nem viheti túlzásba. Jobb előbb abbahagyni,míg utána szenvedni egy jó ideig.Ráadásul minél többet leszel vele annál kevesebbnek fogod magad érezni. Egy normális társat keress! Ez a véleményem.

4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szakíts a barátoddal és próbáld meg a másik sráccal.
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy alárendeled magadat egy tipikus cigány viselkedésű vadbaromnak. (vagy lehet, h az is?)

Szakíts vele!

Bár, ha nem látod át, hogy mi-minek az oka, és itt kérdezősködsz, te sem lehetsz valami észlény, már bocs.

2017. jan. 31. 17:12
 6/6 anonim válasza:
Persze, hogy csak tetszik a másik srác de mikor majd a mostani barátodat el fogod hagyni lehet bele is szeretnél a romantikus srácba. A mostani fiúdat meg had el mert szerintem nem szeret úgy ahogy kell ez a leírtakból szinte biztos
2017. jan. 31. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!