Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy x idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy x idő elteltével a barátom már nem olyan romantikus mint az elején? Ha szólok érte miért nem változtat?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem értem a fiúkat, de tényleg.:D A barátommal 1,5 éve vagyok együtt tudom hogy ennyi idő alatt megváltoznak a dolgok, de régebben a kapcsolat elején annyira kreatív volt, a tenyerén hordozott. Nyilván nem lehet elvárni azt , vagy olyan sok mindent az elején mint az udvarlási szakaszban, de néha pár dolog jól esne. Pl. ha kapok egy virágot az már nagy szó. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel, más kapcsolatban is de pl. már 1 éve nem kaptam virágot semmire és az a szomorú hogy tudja a barátom hogy nagyon szeretem , de mégse kapok se szülinapra se semmi, sőt már az ajándékaimon is spórol pl. szülinapra max 2 ezer meg ilyen gondolkozása van.. pedig am nem hiszem hogy 1 szál rózsa a milliárdokba kerülne és nem is a pénzem van a hangsúly hanem miért van az ha tudja h szeretem nem lep meg? És már jeleztem neki hogy tökjól esne de mindig azzal jön hogy jaj az az udvarlós korszakban volt, annak vége akkor kaptam sokat, most már más idők vannak. Persze mondogatja hogy szeret meg dicsér hogy szép vagyok de én szoktam neki néha kis apró ajándékokat adni, a kedvenc csokiját, sütit sütni neki stb, de én semmit sem kapok vissza. vagy pl már nem is emlékszem hogy mikor hívott meg utoljára egy kávéra. miért van ez? ://

nem azt várom el hogy mindig de néha lehetne..

21L

2016. nov. 7. 18:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy te legalább ennyit kapsz.

Én sosem kaptam a barátomtól virágot a 3 év alatt, szülinapomra nemhogy nem kaptam semmit, de még csak annyit sem mondott, hogy boldog szülinapot.

Ahhoz képest veled elég emberien bánik.

2016. nov. 7. 18:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Amit az első hetekben-hónapokban láttok lányok a fiúkon, az az időszak amikor puncihoz akarnak jutni és ezért sok mindent képesek megtenni.

A nők és a férfiak máshogy működnek. A nők a jelekből, szimbólumokból, gesztusokból értenek sajnos (a férfiak számára). A barátnőmnek sem elég ha együtt töltünk egyhuzamban két napot egymással, mert ha nem kísérem ki őt a buszmegállóig, mert azt a fél órát mással tölteném már, akkor nem szeretem. Ha olyan dolgot kaptam tőlem a szülinapjára, amit 1,5 éve egyszer mondta hogy ő azt a fajta dolgot nem szereti, akkor ő van megsértődve hogy miért nem figyelek rá.

A férfiaknak az a természetes állapota, hogy nem érdeklik őket az ilyen szimbolikus dolgok, mert abból is tudják, hogy a nő szereti őket, ők meg a nőt, hogy a nő még velük van.

A nőknek az a természetes állapota, hogy nagyon is érdeklik őket ezek (a férfiak szemében) hülyeségek, mert ők valamiért ebből érzik azt hogy szeretik őket.

MINDKÉT NEMET ÉS A KÖZTÜK LÉVŐ KÜLÖNBSÉGET IS PRÓBÁLJA MINDENKI MEGÉRTENI. Egy nő se mondja, hogy nem érti a férfiakat és egy férfi se, hogy a nőket. Most fentebb röviden felvázoltam köztük a különbségeket ebben.Erről még könyvecskét lehetne írni, de a lényeg remélem ennyiből is átjött.

24/F

2016. nov. 7. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
' és még csodálkoznak az ilyenek ha "tökéletes" kapcsolatbol a lény egy idö után nem kér.
2016. nov. 7. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:

3:

Azok az emberek szerintem is kb lények, ahogy te mondtad, nem pedig emberek, amikor ilyen irreális elvárásaik vannak.

Ilyenkor hol van a híres női empátia, amikor nem képesek magukat a férfiak helyébe képzelni?

2016. nov. 7. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Eleg paraszt, ha jelezted, mit szeretnel o meg letudja azzal, hogy azoknak az idoknek vege :DD Allj le te is mindenfajta kedvesseggel aztan mondd meg neki, hogy bocsi, vege azoknak az idoknek! :D

Azert nem valtoztat, mert ott vagy neki es kesz, es ezert semmit nem kell tennie. Ereztesd is vele, hogy nem artana kicsit osszekapnia magat, ne csak mondd, a szep szobol sajnos sokan nem ertenek.

Aztan ilyenkor szoktak csodalkozni a ferfiak, ha esetleg lenyulja a baratnot egy masik ember, aki kepes a kedveskedesre.

2016. nov. 7. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha egy párkapcsolat,házasság? kiegyensúlyozott, a kölcsönös,teljes bizalom, őszinteség, szerelem, szeretet, nem mulandó.

Én akár naponta többször is mondom...szeretlek..:-)

Az apró, ajándék , virág, természetes, hiszen "mindig velem van", és gondolok RÁ! F/31

2016. nov. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!