Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt jelenthet tőle hogy csak másnap reagált az üzenetre?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban akivel beszéltem 2-3x személyesen és fb-n.
Tegnap hogy emlékeztesem h "ittvan ez a jófej srác akivel még nem feküdtem le" küldtem neki egy random üzenetet hogy:Muki a funky-függő; szaxofonos teljes
díszkíséretével fellép ma este 8kor a Félszemű Kalóz
utca sarkán lévő Shell autómosóban. Erre nem reagált azonnal csak ma délután küldöt egy like jelet. Ez azt jelentheti h
eszébe jutotam és szeretne
valamit? (Hibákért bocsi telefonon vagyok)
2017. jan. 31. 16:35
1/1 anonim 

válasza:

Nem. Azt, hogy baromi lekezelő vagy a lánnyal és ba**szott nagy az egód. Aztán egy ilyen lúzer szöveget küldtél neki. Örülj sztem, hogy csak egy lájk jelet küldött és nem vette fel, hogy kellemetlenül nevetgél és közben arra gondol, hogy mekkora farok vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!