Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez vajon mit jelenthet?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez vajon mit jelenthet? (bővebb lent)

Figyelt kérdés
Tegnap este az utolsó gondolatom volt akit nagyon szeretek és ma reggel mikor fölébredtem akkor nem rögtön a rezgésre keltem fel hanem amikor már az ébreszrőnek a zenéje a felénél járt kb és ki sem bírtam még nyitni akkor a szemem éd csak a dalt hallottam és egyből iszonyatosan elkezdett dobogni a szívem és egyre gyorsabban lélegeztem.

2017. jan. 30. 21:09
 1/3 KnightBalazs ***** válasza:
100%

Szerintem ez azt jelenti, hogy mikor felkeltél akkor még éltél és dobogott a szíved és gyorsabban lélegeztél. Pár lehet jobb egy jós nőt megkérdezni. Bár én azt mondanám, hogy légy résen Februárban, mert az univerzum jelzett neked, hogy anyagi sikerek érhetnek.

Viccet félre téve, mégis mit jelenthet ez?

2017. jan. 30. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

Későn feküdtél le és még nem volt elég energiája a szervezetednek az agy hallásért felelős területének aktiválásához. Esetleg egy pillanatra leálltak az alapvető életfunkcióid, amikor meg visszajöttek, akkor a sejtjeid oxigénhiánya miatt gyorsan kezdtél lélegezni. Az intenzivitás érdekében az agy a gerinccsigolyáid belsejében található gerincfolyadékon keresztül neutronkapcsos jelzést küldött a szívednek, hogy gyorsabban pumpálja a vért.

Szerintem.

2017. jan. 30. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg Magdi jósnőt, 10.990 ft/jóslás!
2017. jan. 30. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!