Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerel esettem? 12/L
Figyelt kérdés
Eggyik osztálytársam megtetszett nekem, de a suliban mindig más lenyokkal lóg. Iskola után mindig kikisér a buszmegbe de van amimor direkt arra megy amerre én(legalábbis én ugy érzem, de lehet hogy csak véletlen). Volt arra is példa amikor megkért hogy én kisérjem el a buszhoz,és én lersze hogy kikisértem mert hát...na mindegy (gyalogolhattam haza 2,6km-t). Mindig piszkál de allítag neki más lány tetszik :'( Szerintetek szerelmes belém én nem meri bevallani?2017. jan. 30. 16:22
1/5 anonim 

válasza:

Szörnyű a helyesírásod.. Na mindegy, ez még nem szerelem, beszélgess vele többet,többször találkozgassatok, bár 12 évesen ez még korai.
3/5 anonim 

válasza:

Ha 20 lennél, megérteném az aggódásodat, de könyörgöm, 12 vagy. Bőven gyerek. Rengeteg srác van még, ne ragadj le ilyeneknél. Nem, nem szerelmes beléd, csak egyedül volt és társaságra vágyott.
4/5 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!