Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kerhetem szerelő nelkul az...

Kerhetem szerelő nelkul az elöfizetést?

Figyelt kérdés
UPC direktnel ha elofizetek a muholdas tv-re,kerhetek olyat hogy ne szereljek be nekem a dolgokat?mert en meg tudom oldani.

#UPC Direct #TV #szerelo.
2016. okt. 27. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha te "meg tudod oldani", akkor miért ne?

Megveszed ami kel, és hajrá!

2016. okt. 27. 16:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Vehetsz csak kártyát is, kevesen tudják, de ezt én már vagy 5 éve vettem, nem volt igazán publikus.

Ma már vannak műholdas TV-k is (ven bennük olyan tuner IS!), így nem kell settop box.

Igaz, a DIGI még így sem ad...

Minden eszköz az enyém, minden hiba és elhárítás az enyém, talán 2* kellett ennyi idő alatt kártyaindítást kérni.

Ha a telekre megyek, ott is tudok TV-t nézni, csak a kártyát vágom zsebre, ott is ki van építve minden.

Így praktikus.....

2016. okt. 27. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha úgy érted hogy kábeleznéd a helyet, akkor nem lesz gond. Én is így csináltam, rá csak a végberendezés maradt. Ha úgy, hogy adja neked a gépeket és hagyjon mindent rád, akkor kizárt. Ha nem győződik meg róla, hogy él nálad a szolgáltatás és utána panaszkodsz, ő szívja meg.
2016. okt. 27. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is így kértem, csak betoltam a tévébe a kártyát, a többi minden megvolt.
2016. okt. 27. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!