Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ilyen esetben...

Mit gondoltok, ilyen esetben kérhetem, hogy cseréljék ki a laptopomat?

Figyelt kérdés
Nincs két hónapja, hogy vettem, de már 3 hetet szervizben volt, mert kiesett egy gomb és ennyi időbe telt visszarakni nekik. Most a mikrofonnal akadtak problémáim, mert akármit állítunk rajta, nem veszi be rendesen a hangomat. Szerintetek ha kérem, akkor kicserélik? Nincs kedvem megint heteket várni a szervizre.
2014. máj. 2. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet próbálkozni, de nem fogják kicserélni. Ameddig elküldi szervizbe ő teljesítette a rá háruló feladatot. Az pedig, hogy egy olyan márkát választottál aminek itthon szar a szerviz hálózata és hetekig copatnak teljes öngól.
2014. máj. 2. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Lenovo laptopot vettem, egész jó véleményeket olvastam róla, de nem hittem volna, hogy így megszívom vele...

2014. máj. 2. 21:38
 3/6 anonim ***** válasza:
azt hiszem annak nincs szervize magyarországon (legalábbis bizonyos szériáknak) és külföldre postázzák azért a hosszú idő
2014. máj. 2. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Lengyelországba utazik. Ha 1 nap alatt át megy az összes adminisztráción, és 3 nap alatt odaér (ez bizony nem lehetetlen, tekintve, hogy Budapesten gyűjtik össze őket.)

Akkor te mázlista vagy. Szállításközben bejárja egész Európát. Berlint, Prágát, hasonló nagyobbacska városokat.

Így 8 nap csak az út és az adminisztráció.

Emellett ugye nem is kezdhetik rögtön a te gépeddel, csak szépen időrendi sorrendben. Ha kész, akkor sem fogják rögtön visszahozni, mert a szervízhálózat nem engedhet meg magának minden héten egy ilyen kaliberű utat.

A mikrofonról: Nekem nincs gong vele. Ár függvényében változó a minőségük... Sajnos.

2014. máj. 3. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Jaj, hogy válaszoljak is:

Nem fogják kicserélni. Még súlyos hiba esetén sem minden esetben cserélik az egész gépet, ott már fejlett annyira az infrastruktúra, hogy nem legyen gond egy egyszerű BGA javítás.

2014. máj. 3. 11:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem külföldre vitték, hanem egy budaörsi szerviznél volt.

Egyébként Lenovo Ideapad G505s gépem van. Direkt nem használtat vettem, erre most alig van nálam, mert folyton szervizbe kell küldenem, ráadásul a futárt nekem kell fizetni...

2014. máj. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!