Mit gondoltok, ilyen esetben kérhetem, hogy cseréljék ki a laptopomat?
Értem, köszönöm!
Lenovo laptopot vettem, egész jó véleményeket olvastam róla, de nem hittem volna, hogy így megszívom vele...
Lengyelországba utazik. Ha 1 nap alatt át megy az összes adminisztráción, és 3 nap alatt odaér (ez bizony nem lehetetlen, tekintve, hogy Budapesten gyűjtik össze őket.)
Akkor te mázlista vagy. Szállításközben bejárja egész Európát. Berlint, Prágát, hasonló nagyobbacska városokat.
Így 8 nap csak az út és az adminisztráció.
Emellett ugye nem is kezdhetik rögtön a te gépeddel, csak szépen időrendi sorrendben. Ha kész, akkor sem fogják rögtön visszahozni, mert a szervízhálózat nem engedhet meg magának minden héten egy ilyen kaliberű utat.
A mikrofonról: Nekem nincs gong vele. Ár függvényében változó a minőségük... Sajnos.
Jaj, hogy válaszoljak is:
Nem fogják kicserélni. Még súlyos hiba esetén sem minden esetben cserélik az egész gépet, ott már fejlett annyira az infrastruktúra, hogy nem legyen gond egy egyszerű BGA javítás.
Köszönöm a válaszokat!
Nem külföldre vitték, hanem egy budaörsi szerviznél volt.
Egyébként Lenovo Ideapad G505s gépem van. Direkt nem használtat vettem, erre most alig van nálam, mert folyton szervizbe kell küldenem, ráadásul a futárt nekem kell fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!