Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan probáljak hozzá közelebb kerülni? 15/F
Figyelt kérdés
1 hónapja kezdtem el vele rendesen beszélni, de én többet érzek iránta mint barátság, ő tudja hogy ezt de vissza utasitott amikor megprobáltam vele komolyabb kapcsolatot kezdeni, valaki tudna valami ötletet, vagy valami egyebet hogy hogyan jöhetne össze ez mégis? :D Köszönöm! :)2017. jan. 29. 16:56
1/8 anonim válasza:
Ha visszautasított az nem túl jó. Lehet bele kell törődnöd, hogy ő nem érez irántad többet. Próbáld elfelejteni őt és keress valaki mást. Tudom, hogy nem egyszerű, de túl kell lépned rajta.
2/8 anonim válasza:
Ha visszautasított, az azt jelenti hogy nem.. sajnos ezen tul kell lépni
3/8 A kérdező kommentje:
azt vettem észre hogy mindenkivel nagyon jóba van, de velem úgy van hogy néha rendes néha pedig olyan fúra ez mitől lehet? :/
2017. jan. 29. 21:03
4/8 anonim válasza:
Sajnos ez azért van mert nem szeretne tőled többet mint barátság. Részvétem. Lépj túl rajta minél hamarabb. #1
5/8 A kérdező kommentje:
ch... :/// mind1 köszönöm a segítséget
2017. jan. 29. 22:04
6/8 A kérdező kommentje:
jó lenne ha eldöntené, mert néha tényleg annyira közel jön hozzám mintha le akarna smárolni néha meg olyan mintha nem is ismerne
2017. jan. 29. 22:05
7/8 anonim válasza:
És még játszadozik is veled. Hanyagold egy kicsit és figyeld meg hogyan reagál a dologra. #1
8/8 A kérdező kommentje:
volt már olyan hogy 1 napig rá se írtam, másnap írt hogy mi a baj? :OOO
2017. jan. 30. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!