Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ez a hülye lány nem bírja elviselni, hogy boldog?
Szokták ide is írni meg hát elképesztően sokszor hallottam én is ebben a korban na meg még most is, hogy "komolytalan, gyerek még, majd benő a feje" stb. Van egy lány akit szeretek, elvileg ő is engem. Viszont képtelen normális érzelmekre vagy viselkedésre, és én azt vettem észre egyszerűen csak fél attól, hogy boldog legyen, kinyíljon valakinek teljes lelkéből és elgyengüljön egy másik ember előtt. Egyébként egy nagyon szép, okos lányról van szó "jó családból". Bár ez az utóbbi nekem valahogy nem áll össze. Lehet anyagilag meg "elvileg" jó család azonban nagyon nem kapott normális nevelést, a szülei most is válnak szóval azért ne túlozzunk.
Már egy csomó ismerősöm mondta, hogy hagyjam a francba, adjam fel, ne fáradozzak a lánnyal keressek normálisat. Én mégsem akarok, ha valakit megszeret az ember akkor nem fogja elhagyni akkor sem ha baj van vagy nem értékelik őt. Szeretném ha ez a lány miattam vagy mellettem komolyodna meg és térne észhez, mert látom rajta, hogy nem buta ő csak olyan rossz beidegződései vannak és el lett kényeztetve, hogy nem könnyű vele. De érte érdemes lenne ezt vállalni, engem nem zavar hogy lélekben ilyen kislány még, ha egyszer "felnő" tökéletes nő lesz belőle.
Mint írtam szeret engem, illetve elszólta magát egyszer meg látom is rajta. Ha lelkibeszédet tartok neki akkor vagy elpityeredik vagy elmegy, nem bírja hallgatni, tiszta hülye. Tudja, hogy igazam van. Mi tökéletesen összeillünk, zsák a foltja kategória. Ha valaki látna minket együtt akár csak beszélgetni tudná mire gondolok. Ezt ő is tudja de nem akar "betörni" megnyílni nekem teljesen inkább áltatja magát, hogy neki nem való kapcsolat meg ő majd csak később szeretne megállapodni. Persze amikor én más lánnyal foglalkoztam helyette (nem volt rossz szándékom) akkor egész este sírt a barátnőinek.
Én tudom, hogy nekem ő az igazi, tudom hogyha most összejövünk és akár pár év múlva (a korunkat tekintve) szétválunk én akkor is biztos vagyok benne, hogy előbb utóbb újra egymásra fogunk találni végleg. Ez számomra olyan biztos, hogy kint fúj a szél vagy hideg van, egyszerűen érzem. Ő nekem való, de mit csináljak már ha ennyire makacs? Azt akartam, hogy mondom neki hogy "jó akkor fejezzük be ennyi volt" és nem keresem 1-2 hétig. De képtelen lennék rá azthiszem, pedig szerintem hatásos lenne. Picit önelégült még, nem bírja ha ignorálják, ez vajon beválna? Csak nehogy más karjába kössön ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!