Van itt olyan lány, aki nm bírja elviselni ha kritizálják és keményen megtorolná ha valaki beszól neki?
Figyelt kérdés
2016. nov. 22. 09:20
1/2 anonim válasza:
A kritika és a beszólás nem ugyanaz.
A normális kritikát bírom. De nem mindegy, hogy milyen stílusban tálalják. A beszólás meg bunkóság, semmi köze a kritikához.
2/2 anonim válasza:
Én sokszor kapok kritikát, és -most nem önajnározom magam, de- hiába nézem magam a tükörben, sok gondom nincs szerintem...
Sajnos mivel visszahúzódóbb vagyok, rést találnak a "pajzson" és egyből ki is használják, beszólnak. Általában vagy nem merek visszaválaszolni, hogy nehogy ezzel konfliktushelyzetet hozzak létre, vagy fel se fogom, hogy valaki tuskó volt velem, inkább csak utólag esik le.
Megint más az, ha valaki poénkodva és nem hátsó szándékkal kritizál..azon jót nevetek:).
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!