Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek iránta? Olvass...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek iránta? Olvass lejjebb kérlek

Figyelt kérdés

Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van, de kérlek olvassátok el! Van egy srác aki iránt nem tudom mit érzek. Milyen szerelmesnek lenni? Én csak rengeteg gondolok rá, és megnevetett és imádok vele lenni.

Órákat tudunk beszélgetni. Na most külsőre ha valaki megkérdezné milyen az ideálom...azt mondanám nem ilyen. De valami megfogott benne. Egész nap őt bámulom, és olyan dolgokra gondolok vele kapcsolatban ami megrémiszt. Sosem voltam még szerelmes és nemtudom higy mit érzek iránta... Ez most amit így leírtam elég nagy káosz lett, de kérlek ha valaki tud akkor válaszoljon:)

2017. jan. 28. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják úgy, hogy szerelem ;)
2017. jan. 28. 15:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A sziveddel szeress ne a szemeddel :D szerelmes vagy
2017. jan. 28. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szereted :)

A szerelem részemről olyan,ha meglátod pillangók repdesnek a hasadban, imádsz vele lenni, sokáig nézel a szemébe,és szinte már elolvadsz, és aaaa *-*

Szóval én ezt gondolom :P

2017. jan. 28. 18:36
 4/5 CFB ***** válasza:

Szereted. ^^

Van, hogy az ember olyat választ társául, akit álmában sem gondolt volna. Mivel nem írtad, hogy csúnya, gondolom nem az. Jöjj össze vele. Sok sikert. :)

14/L

2017. jan. 29. 10:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerelem... Ha minden nap várod, hogy találkozz vele. Hogy beszélj vele. Minden nap csak azért kelsz fel, hogy láthassad őt. Ha nem látod, szomorú vagy.
2017. jan. 29. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!