Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírtam. Hogyan tovább?
Ráírtam arra a lányra,aki tetszik.Ismerkedtünk,beszéltünk kicsit.De azt vettem észre hogy sokszor csak 1 szavakkal válaszolt,vagy alig.Az azért van mert müg nem ismertem,vagy azért mert nem érdeklem?
Mert ha nem érdeklem,nem akarok hozzá odamenni buszon,hogy még jobban leégessem magam..

Ha nem érdekelnéd vagy megmondaná vagy nem írna vissza.
Manapság már sokan egy szavas válaszokat adnak.Ennek oka lehet az hogy nem tud mit írni arra amit írtál neki, esetleg nincs jó kedvében, vagy fáradt,stb... Sok oka lehet ennek...
Ha találsz olyan témát amiről ő is tud beszélgetni biztos nem csak egy szavas vagy egy rővid mondatott fog írni.
Ha pl fiúval beszélgetsz és szeret mondjuk gépezni akkor beszélgessetek a játékokról, kérd ki véleményét,stb.. Biztos fog írni neked.
Ha lánnyal beszélgetsz akkor beszélgessetek mondjuk arról amit szeret csinálni, vagy ami érdekli őt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!