Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan lehetne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan lehetne közelebb kapcsolatba kerülni egy lánnyal? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én jelenleg kilencedikes fiú vagyok.

Az osztályban van egy nagyon csinos, szép lány, aki tetszik nekem. Vele szeretnék kissé közelebb kerülni hozzá, tehát jobban megismerni. Ezzel az a probléma, hogy nálunk az osztályban, szünetekben külön klikkesednek a lányok, illetve külön vannak a fiúk. Még az is rátesz egy lapáttal, hogy ő németet tanul, én meg angolt, így kevesebb órán látom őt. Az osztályban sem ülünk valami közel egymáshoz...

Ezek után: Hogyan tudnék közelebb kerülni ahhoz a lányhoz, jobban megismerni, aki nekem bejön?

2017. jan. 25. 06:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Eloszor irj ra..aztan ha mar elegge joba vagytok akkor menj oda hozza beszelgetni:)
2017. jan. 25. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle mi volt a matek házi, mert lemaradtál róla, amikor a tanár mondta (akkor is írhatod ezt neki, ha neked meg van)

Miután megadta a házit, kicsit beszélgethetsz is vele. :)

Később akár az egyik szünetben megint elkérhetsz tőle valami leckét lemásolni. (Ha jó tanuló, akkor van értelme ennek, ha kevésbé jó, akkor nem annyira) Ilyenkor mondhatod, hogy azért tőle kéred el, mert megbízhatónak találod. :) Meg esetleg eldörmögheted azt is hogy na meg szépnek :)

A lényeg, hogy valahogy mindig próbálj a közelébe férkőzni :) csak ne nyomulj, azt senki sem szereti. :)

Sok sikert! :)

17L

2017. jan. 25. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
75%
Barni te vagy az?:DDD
2017. jan. 25. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es

Amit leirtal, hogy hogyan is kene kezdeni, teged ilyesmivel meglehet fogni? Oszinten?! Nem azt mondanad magadnak, es baratnoidnek, hogy ez az "alak" milyen hulyesegekkel probalkozik, es egy jot kacagnatok, hogy semmi tapasztalata sincs, vagy hogy semmi ferfiassag nincs benne, mind a lanyok fele huz, "baratilag"?

Ha te nekem az osztalytarsam lennel, es en felrehivnalak egy kicsit, hogy negyszemkozt beszeljek veled, es megkerdeznem, hogy van-e kedved kimenni velem a napokba setalni, uditozni, megismerjuk jobban egymast, akkor azt hogyan reagalnad le? Jobban erdeklodnel irantam inkabb, ha megkerdeztelek volna a hazirol? Majd egy rutin lenne a hazirol a nyakadon logjak, hatha latok valami jelet, hogy hatha nem nyomulok?!

Ezek a mondataim lehetseges, hogy megsertenek, en viszont kivancsi vagyok a tovabbi velemenyedre, lehet meg tanulok valami ujat is, amit meg nem tapasztaltam, en sohase igy hivtam ki egy lany, nem igy ismerkedtem, mikor tobbet akartam, mint baratsag, ismeretseg.

Kerdezonek pedig, nezd meg ennek a lanynak ki a legjobb baratnoje, es kerdezd meg ot, hogy hogyan lehetne diszkreten es normalisan felkellteni az erdeklodest, esetleg milyen a szemelyisege, abbol kiderul, hogy most kell kicsit nyomulni, vagy finoman megkozeliteni a dolgot, mert minden no" maskeppen szereti.

Az osztalytarsaid elott aztan meg vegkepp ne szegyeld, hogy tetszik neked ez a szemely, sot, vallald ferfikent, es hatarozottan, mert bizonyara lesz par ember aki bekiabalhat hulyesegeket, vagy heccbol is csak gunyolni akar.

2017. jan. 25. 17:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Hogyha csak ráírnék azzal a célzatból hogy beszélgetnék vele akkor mit lehetne ilyenkor kérdezni tőle, hogy ne csak annyi legyen hogy mizu...?
2017. jan. 28. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!