Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgessek vele?
Tetszik egy lány, blahblahblah, szeretnék beszélgetni vele, viszont nem tudom hogyan közeíthetném meg.
Nem akarom, hogy úgy nézzen rám, mintha nyomulnék rá. Azt meg nem akarom, hogy félrehívom és elhívom valahova, mert szerintem nemet mondana, amiért még nem is beszélgettünk :/
Tőlem egy fiú mindig a házit kérdezte meg utána meg elmondta,hogy milyen okos vagyok és,hogy lehetnék rosszab gyerek is és ő megtanítana rosszalkodni...stb...
EZT NE CSINÁLD! 😂
Dicsérd meg a frizuráját vagy a ruháját! Személy szerint én szeretem ha egy fiú észreveszi ha új ruha van rajtam. Utána rizsázz valamiről (mondjuk,hogy milyen zenéket szeret) Egy napra elég is ennyi.
Másnap mondj neki egy viccet ls dícsérd meg a mosolyát.
Harmadnap hívd el randira,de ha nemet mond,ne fuss utána (az olyan lenne,mint hajót várni a repülőtéren)
Ha belemegy sima mgyed van. Jobban megismerkedtek,eldöntöd tetszik-e vagy sem.
Szóval ennyi!
Remélem tudtam segíteni!
Ha kérdésed van írj! 😊
Sok sikert!❤
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!