Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 16 éves lány és egy 30/31...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lány és egy 30/31 éves férfi között létezhet szerelem?

Figyelt kérdés

"a lány még gyerek, a férfi pedofil" válaszokkal kíméljetek, mert ezeket ezer+1 helyről olvastam már. Barátnőmről lenne szó és az új fiújáról, kicsit furcsállom a dolgot, hogy mit esznek egymásban ekkorra korkülönbséggel. De ennek ellenére olyanok mint két tojás, teljesen egyformák és nagyon szeretik egymást..a lány korához képest nagyon intelligens és pont annyira életképes mint egy felnőtt nő..a férfi ehhez viszonyítva semmivel sem érettebb nála.. ez az egész így normális?:o a szülei milyen szemmel nézhetik ezt? na és a szexuális életben ez mennyire egészséges?:o ez nem tartozna rám, ha nem járnék hasonló cipőben, mert nekem is a 30 év körüli férfiak jönnek be sajnálatos módon.

Normális válaszokat kérek, mert ez nem kamu téma!

2017. jan. 23. 16:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%

ÉN pont az a típus vagyok aki nagyon amellett van, hogy a szerelem az szerelem, és kortalan, mégsem értem meg egy 30-31 éves szerintem nem képes egyenlő társként tekinteni egy olyan fiatal lányra, a lány meg amennyire bizonygatja, hogy szerelmes idővel rájön, hohy csak kicsinyes rajongás.

Én sose értettem az apakomplexusos lányokat, nem tudnék vonzalmat érezni egy olyan férfi iránt, inkább taszít.

L

2017. jan. 23. 17:43
 12/20 A kérdező kommentje:
6/10 nem lehet mindenki érzelmekkel játszó gyökér mint te. már 3 hónapja együtt vannak, valószínű nem csak egy alkalomra kellett neki.
2017. jan. 23. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

Valóban megoszlanak a vélemények. Természetesen külső szemmel furának, betegesnek tűnhet. Ha három hónapja teljesen jól megvannak, nem értem miért kell "bántani". Csak ők tudhatják milyen kettőjüknek, és ha tényleg ennyi ideje együtt vannak, biztosan nem rossz :) Én 16 vagyok a barátom 26, és egyszerűen imádjuk egymást, lassan fél éve. Keresve sem találnék nála jobbat, akit ennyire szerethetek, megbízhatok bennem, elmondhatom lelkem minden rejtett részletét..Sosem nevetett ki, amikor elmondtam neki egy-egy őrültnek hangzó gondolatom, mindig megértett. Pedig úgy voltam vele hogy engem nem fognak megérteni. Nem azért mert hogy olyan mélyenszántó gondolataim vannak, igazából csak nem tudtam sosem kifejezni őket. Ő rávett erre. Fejlődtem mellette, ahogy én is sok dologra tanítottam őt. Egyszerűen észre sem vesszük egymást korát, csak ő szokott nevetni amikor nagy idősként beszélek 12-3-4 évesekről :D

A szerelem, ha igaz és őszinte, valóban kortalan :)

2017. jan. 23. 17:55
 14/20 A kérdező kommentje:
13/13 köszi szépen, ezt jó volt olvasni <3 maradjon is így még jó sokáig!
2017. jan. 23. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
25%
Édes vagy nagyon! Remélem a barátnődék is nagyon jól meglesznek :)
2017. jan. 23. 21:13
 16/20 anonim válasza:
78%
A lány még gyerek a férfi meg pedofil
2017. jan. 23. 22:39
 17/20 anonim válasza:

őszinte leszek. igen létezik. a csávó házas volt, lány meg tinédzser.

később mindketten öngyilkosok lettek.

2017. júl. 15. 23:04
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az az érdekes 16-19 éves lány magára erőltet egy komolyságot...úgy érzi nagykorú lesz ezért milyen nagy valaki! Aztán (főiskolán) 20-23 éves korukra újból felőtlen kislánnyá válnak megint rájönnek korai még megkomolyodni. Barátnődre is rá fog jönni a tapasztalatszerzési láz és gyűlölni fogja a pasit aki megakadályozta ebben.
2017. júl. 16. 14:06
 19/20 anonim válasza:
Beteg. Az, hogy a csajnak imponál, hogy a férfi idősebb nála, még érthető is, de akárhogy is nézzük, ez egy éretlen kislány, 22-23 évesen is még az lenne, nemhogy ennyire fiatalon. Az meg a srácra nézve kínos, hogy ő megfelelő társat talál egy kislányban, valószínűleg 30-as férfi létére értelmileg és érzelmileg egy tizenéves szintjén lehet. Gáz. A szülők tudnak erről egyáltalán?
2017. aug. 12. 23:33
 20/20 TonyRedgrave válasza:
szomorú világban élünk ahol ami beteges normializálni akarják ami meg normális azt betegesnek nevezik, teljesen természetes hogy egy tini akár nála 15 évvel idősebbel akar párkapcsolatot az ösztöneiben van ez az emberi fajnak tapasztalt fárfi biztonságot tud nyujtani.
2021. aug. 6. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!