Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy 16 éves lány és egy 30/31...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lány és egy 30/31 éves férfi között létezhet szerelem?

Figyelt kérdés

"a lány még gyerek, a férfi pedofil" válaszokkal kíméljetek, mert ezeket ezer+1 helyről olvastam már. Barátnőmről lenne szó és az új fiújáról, kicsit furcsállom a dolgot, hogy mit esznek egymásban ekkorra korkülönbséggel. De ennek ellenére olyanok mint két tojás, teljesen egyformák és nagyon szeretik egymást..a lány korához képest nagyon intelligens és pont annyira életképes mint egy felnőtt nő..a férfi ehhez viszonyítva semmivel sem érettebb nála.. ez az egész így normális?:o a szülei milyen szemmel nézhetik ezt? na és a szexuális életben ez mennyire egészséges?:o ez nem tartozna rám, ha nem járnék hasonló cipőben, mert nekem is a 30 év körüli férfiak jönnek be sajnálatos módon.

Normális válaszokat kérek, mert ez nem kamu téma!

2017. jan. 23. 16:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
78%
a lány még gyerek, a férfi pedofil
2017. jan. 23. 16:44
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
2017. jan. 23. 16:45
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Nos igen. Ha elég nagy lennél tudhatnàt hogy a szerelem korhatár nélküli. Szóval létezhet szerelem kettőjük között. A lányok általában az idős pasikra buknak. És ez a nem lamu szőveg, meg a baràtnőm izéjének az izéje ez mindig arra utal hogy ez valójában kamu :D főleg ha oda írod hogy nem kamu. Ez olyan mint amikor oda írják egy eladó cucchoz hogy NEM LOPOTT!

18/f

2017. jan. 23. 16:45
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Egy barátnőmnek 16 évesen 41 éves barátja van, én ezt nem nagyom tudom értelmezni, de ki vagyok én hogy beleszóljak.
2017. jan. 23. 16:48
 5/20 anonim válasza:
100%
Mmm.
2017. jan. 23. 16:50
 6/20 anonim ***** válasza:
71%

én fixen meghúznám a pasi helyébe a csajt aztán dobnám

2017. jan. 23. 16:56
 7/20 anonim ***** válasza:
54%
Magával a korkülönbséggel nincs baj. Életre szóló, tartós kapcsolatban szerencsés, ha 6-8 év van a pasi javára. Viszont a 16 éves fruska, bármennyire érett is testileg, lelkileg még nincs felkészülve egy tartós kapcsolatra. Mire eléri azt a kort, a pasi már túlkoros lesz.
2017. jan. 23. 17:03
 8/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem tudom de ez szerintem hosszú távon nem lehet..
2017. jan. 23. 17:27
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Korához képest nagyon inteligens...eddig olvastam

Nem,nem létezhet szerelem,maximum a lány részéről rajongás.

Egy 30 éves férfi kezdjen már a saját korosztáyával,ne kis 16 éves lányokra izguljon fel.....

2017. jan. 23. 17:27
 10/20 A kérdező kommentje:
köszi annak aki értelmes választ írt, bár eléggé megoszlanak a vélemények..
2017. jan. 23. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!