Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti hogy éreznétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy éreznétek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, érdekes módon az utóbbi hetekben tűnt fel egy kedvesen mosolygó lány, aki idén kezdte a gimnáziumot. Az órák alatt arra várok, hogy mikor sétálhatok el mellette a folyosón és mikor nézhetek rá, viszonozza-e a mosolyom.. Amint megpillantom dobban egyet a szívem és legszívesebben elrepülnék.. Ezek ilyen futó pillanatok voltak, de egyszer amikor szemtől szembe kerültünk, akkor elmosolyodott, elpirult és meghátrált.

Szívesen odamennék hozzá jobban megismerni, de tudom, hogy van "pasija". Facebook-on, vagy bármilyen közösségi oldalon nem kezdenék el beszélgetést a lánnyal. Fontosnak tartom, hogy először személyesen beszéljünk..

Lányok, ti hogyan éreznétek az előbb említett személy helyében?

Fiúk, veletek már történt hasonló?

Válaszotokat előre is köszönöm!^^ 17/f

2017. jan. 22. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem kezdenék egy férfival sem, ha kapcsolatban vagyok. Flört szintjén sem. Ha az idézőjeles pasi dolog véget ér nála, akkor is hagyni kell időt a továbblépésnek, nem szabad egyikből a másikba futni.
2017. jan. 22. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű az egész, odamész hozzá , hogy van-e kedve ismerkedni stb. Ha van valakije, azt nagy valószínűséggel el fogja mondani. 2 hónapja történt meg velem ugyanez a szitu, odamentem, beszéltünk, mondta, hogy van barátja és kész. De ezekből a jelekből ítélve, szerintem nincs pasija :)
2017. jan. 22. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy visszamosolygunk valakire aki kedvesen mosolyog ránk, még nem zárja ki azt a tényt hogy nincs párkapcsolatunk. Ez csak a kölcsönös szimpátia jele, vagy egy kedves gesztus.
2017. jan. 22. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Mesélj arról, a "pasijáról." Honnan tudod hogy van stb.
2017. jan. 22. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet az lenne a legegyszerűbb, ha odamennék hozzá és megkérdezném, hogy mi a helyzet, továbbá lehet csak én érzem így, de ő is keresi a tekintetemet, nem csak véletlenül észrevesz és kedves gesztusból visszamosolyog rám.
2017. jan. 22. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
A pasiról egy kedves és megbízható ismerősömtől szereztem tudomást. Amikor ezzel a dologgal felkerestem, ő azt mondta, hogy rákérdez a srácnál, mint have, hogy mi a helyzet kettejük között. Rákérdezett és állítása szerint együtt vannak, viszont én az iskolában látottak alapján nem így érzem.
2017. jan. 22. 22:10
 7/7 anonim válasza:
100%
Velem is tortent mar hasonlo , szerintem is menj hozza , ismerd meg , mert az , hogy működne - e egyaltalan a kapcsolat , csak beszélgetés útján derülhet ki :)
2017. jan. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!