Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérjek tőle bocsánatot? (Lent)
Figyelt kérdés
Ebben az èvben mentem gimibe. Már a bemutatkozás napján megtetszett egy lány, ès èreztem, hogy nála lehetne esèlyem. Anyámtól kèrtem tanácsot (amit azóta is bábok). Azt mondta, hogy lesz a moziban egy humorista, ès kèrdezzem meg, el e jönne velem. Megkèrdeztem Facebookon. Másnap mondta, hogy látta, írtam neki. Kèrdeztem, hogy mit válaszolna. Azt mondta, hogy sajnos nem. Tudom, hogy ez nem csak anyám hibája, mert ha nem akarom, nem kèrdezem meg. Az lenne a kèrdès, hogy szerintetek èrdemes lenne-e bocsánatot kèrni, amièrt elsiettem a dolgot. Csak normális válaszokat. Köszi. 16/f.2017. jan. 20. 10:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem nincs mért bocsánatot kérned. Azon kellene gondolkoznod, hogy csak gyors voltál, azért utasított el, vagy egyáltalán nem jössz be neki. Hogyan beszélt veled? Barátságosan vagy hűvösen?
2/7 A kérdező kommentje:
Barátságosan beszèlt velem
2017. jan. 20. 10:41
3/7 anonim válasza:
Akkor nem reménytelen a dolog, lehet, hogy csak megijedt. Várj néhány napot! Addig derítsd ki, jár-e valakivel. Ha nem, akkor írj rá megint. Próbálj kitalálni valami vicceset! Látni fogod, vavő-e rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudsz ötletet adni? (Privátban is jöhet)
2017. jan. 20. 10:54
5/7 anonim válasza:
te tényleg ilyen hülye vagy? ne legyél gyerekes ilyenért nem kérünk bocsánatot inkább neki kéne hogy visszatasított, amúgy meg nem hiszem hogy van esélyed mert ha tetszenél neki tuti nem mondott volna nemet esetleg azt hogy bocsi most nem jó de helyette talizunk mondjuk hétvégén
7/7 anonim válasza:
szerintem, ha megint próbálkozol ezzel a randis dologgal, akkor semmiképpen ne facebookon történjen, hanem inkább élőben, az sokkal személyesebb
másfelől nem muszáj egyből randira hívnod, beszélgess vele minél többet és keresd a társaságát, aztán majd alakul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!