Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemben a szívre vagy az észre kell hallgatni? 17/L
Az eszem azt mondja ne foglalkozzak vele mert nem lesz tiszta lelki ismeretem és nagyon megfogom bánni ha foglalkoznék vele.
De a szívem azt mondja egyszer élünk és örökké bánnám ha nem foglalkoznék vele hiszen szerelmes vagyok belé. És nem érdekel semmi csak hogy vele legyek.
Veszítsem el a buszkesegem egy fiú miatt?
Soha nem engedtem magamhoz közel senkit ő lenne az első, vele csókolóztam először.
Mindig is volt tartasom nem engedtem magam egy fiúnak se.
De most meg....
Titokban találkozások , hazugságok, fájdalom, szomorúság. Ez lenne az a bizonyos szerelem ??
Ennyire nehéz?
Miért kell hazudni?
Meg miért veszítenéd el a büszkeséged?
Hülye vagy már bocs.
Vagy valami nagy katyvaszba keverted magad, vagy túldramatizálod. A szerelem nem jár együtt a büszkeség elvesztésével, attól hogy szerelmes vagy nem veszítesz a tartásodból és nem jár titokban találkozásokkal, hazugságokkal, fájdalommal és szomorúsággal sem.
Ha gondolod, elmesélhetnéd honnan jön ez a sok bonyodalom.
Mindenesetre ha szeretitek egymást, érdemes küzdeni érte. Viszont a titkolózás megöli a kapcsolatot. Tapasztalatból mondom, barátommal majdnem ráment a kapcsolatunk.Vállaljátok fel. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!