Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba. Randizgattunk nyár óta hébe-hóba. Mit tegyek? (Többi lent)
Egy fél hónapja már nem írt egyáltalán. Én úgy ahogy túltettem magam rajta, nehéz volt, de azt hittem sikerult. A barátnőim azt mondták, hogy nyissak új emberek felé, ezért ma lett volna egy randim. De egész tegnap este az ment a fejemben, hogy képtelen vagyok úgy találkozni a másik fiúval hogy nem tudom,hogy nem tisztázom a helyzetet a korábbival. Így írtam neki. Számítottam rá, hogy visszautasít. De rosszabbul érintett mint vártam. Egész reggel abba sem tudtam hagyni a sírást, az önbecsülésem romokban. Soha egyetlen srácnak sem tetszettek, aki nekem is bejött volna. Most kedvetlen vagyok, a randit is lemondtam, nem tudok vele ilyen állapotban találkozni, hogy a másik fiún jár az eszem. Nagyon szerelmes vagyok a korábbi srácba. Mit tegyek hogy elfelejtsem? Hogy legyek túl rajta?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!