Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret/lehet vmi köztūnk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret/lehet vmi köztūnk?

Figyelt kérdés
13 vagyok es lany.elkoltoztunk kulfoldre es nagyon hianyzik egy fiu.osztalytarsak voltunk es o is birt engem de sztem nem volt szerelmes belem.azt viszont tudta hogy egy ideig(5-6 honap).nagyon szerettem.nyaron ujra talalkoztunk tobbszor is es tok jo volt .( nem egyedül voltunk, az ikertesojaval+az en tesommal). Amugy kedves velem es neha nem ugy viselkedik velem mint egy barattal.de ha nagyon akarna tudna irni gmailen.(mert facebookom meg nincs)de nem ir.szerintetek tetszem neki?? Vagy lehet eselyem nala?

2016. okt. 16. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Csinálj facebookot! Most!
2016. okt. 16. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Facebookot csinálj, és ott társalogsz majd vele :)
2016. okt. 16. 23:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Még mindig én (1.), amúgy meg ki az aki gmail-en írogat?? Legalábbis ilyen korban... Meg amúgy is úgy általában... És lehet az e-mail címedet se tudja. A facebookon meg a messengeren lóg mindenki. Az kell neked, nem tudom hogy bírtál eddig nélküle élni... Most amúgy úgy beszélek mint valami függő vagy tudom is én, megnyugtatlak hogy szó sincs ilyesmiről de akkor is, fiatal vagy, de még benne vagy ebben az egészben... De a kérdésedre válaszolva igen lehet hogy tetszel neki és igen lehet nála esélyed, bár most hogy elköltöztetek külföldre, ilyen korban bszhatod a távkapcsolatot, még felnőtteknél se nagyon működik, érted hogy találkoztok stb... Belegondoltál ebbe? Bár nem tudom hogy van-e rá lehetőség stb... Nem tudok többet mondani, hajrá...
2016. okt. 16. 23:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnos a szuleim nagyon komolyan veszik a facebook veszelyesseget es nem nagyon akarjak megengedni meg.Titokban pedig sajnos szo se lehet rola:(((
2016. okt. 17. 17:38
 5/6 A kérdező kommentje:
De a messengert megprobalom:)
2016. okt. 17. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
vagy próbáld meg viber, snapchat, vmi amin fent lehet. de am a messenger-t ha letöltöd, akkor már lehet fb-is. ha az egyiket nem veszik észre a másikat sem. esetleg írj neki te :) nem gáz, nem azt kell neki írni, hogy szeretted, vagy hogy hiányzik. esetleg azt, hogy nincs itt sok barátod még és jó lenne beszélgetni. vagy kérdezd meg, ha legközelebb hazalátogatsz akar-e majd találkozni. apróságok. :)
2016. okt. 27. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!