Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszettem neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszettem neki annak ellenére, hogy csak barátok voltunk?

Figyelt kérdés
Volt egy srác,akivel nagyon jóban voltam,szinte állandóan együtt voltunk,de csak mint barátok.Többen azt hitték,hogy járunk,mert mikor új lakásba költöztem,akkor is eljött hozzám,ha szomorú voltam ,megvigasztalt. Mindig kérte,hogy menjek vele ebédelni,és hogy szembe üljek vele,hogy lásson.Többször láttam,hogy a melleim is vizslatja. Egyszer viccből megkérdezte,hogy megcsókolom-e a micsodáját.Az egész családja tudott rólam, egyik rokona még azt is mondta,hogy sokat hall rölam. Pár éve azonban összevesztünk,de a hátam mögött ugyanúgy kérdezősködik,infókat gyűjt rólam.Mikor elmegyek mellette,úgy tesz,mintha nem venne észre,de mikor távolabb állok,akkor folyamatosan nęz,egyszer még körülnézett,hogy hol vagyok.Egyszer rápakolt az asztalomra,és egyik bnőm mondta neki,hogy pakoljon onnan,ő meg azt mondta,hogy minek,ez nem is számít szexnek. Szerintetek,előfordulhat,hogy tetszhettem neki?
2017. jan. 18. 20:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen
2017. jan. 18. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!