Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszettem neki vagy csak nevetségesnek tartott?
Figyelt kérdés
Szünet előtt pár nappal voltunk egy kétnapos töriversenyen,ahol egyik fiú,ha fogalmazhatok így, mintha felfigyelt volna rám. Nem nagyképűségből mondom,mert én magamat nem tartom olyan túlságosan szépnek,de az emberek nagy többsége szépnek mond, és többször néznek, ezért gondoltam,hogy benne lehet a pakliban,hogy ennek a srácnak is esetleg tetszhetek. Mikor ránéztem,akkor ő is nézett, utána beszélt vmit a mellette ülőnek,utána mindketten rám néztek, aztán a megnyitó végén ez a srác köszönt is nekem,amit nyilván fogadtam. Másnap névsorolvasás volt,mikor az én nevem mondták,akkor egyből rám nézett,és láttam,hogy vigyorogva fordult el. Miért csinálhatta szerintetek?2016. dec. 23. 20:07
1/1 anonim válasza:
Ohóó bejöttél neki csajszi. Yesss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!