Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Valaki ezt érti? :D mert én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ezt érti? :D mert én már magam sem értem. XD

Figyelt kérdés

Na szóval Sziasztok!

szóval nem is értem..hogy szerethettem belé..:D

az a lényeg hogy chatelek egy fiúval már kb. 1 éve..(angol származású) ő most 14 éves. Elég jól kijövünk napi szinten beszélgetünk meg minden,nem szeretnék kapcsolatot ,mert szerintem még nem vagyok elég érett hozzá,meg most persze a tanulás az első.De egymásba szerettünk.. már többször megkérdezte hogy szeretnék e a barátnője lenni.. De erre nem tudok mit mondani..:) eddig mindig nemet mondtam persze..na szóval mit tegyek? kevesebbet beszélgessek vele talán? mert mostanában mindig rá gondolok nem tudom csak úgy kiverni a fejemből:))

na mindegy is.. a válaszokat köszönöm:))

- egy 13 éves leányzó

2017. jan. 18. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem szeretnél járni vele akkor mondd meg neki, hogy te soha nem fogsz a barátnője lenni (persze ne ilyen durván, csak írtad, hogy már többször kérdezte aztán nem jó kétségek között hagyni szegényt, had keressen mást), és aztán ha még akartok barátok lenni akkor legyetek barátok.

Ha meg folyton rá gondolsz és úgy érzed, hogy szívesen járnál vele akkor azt mondod leszel a barátnője. Egyszerű.

2017. jan. 18. 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Írogathagsz vele bátran! Abban nincs semmi rossz 😉

Talán par év múlva össze is jöttök. Mármint ha Te is ugy akarod 😉

Sok sikert!

2017. jan. 18. 19:16
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a segítseget:))
2017. jan. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!