Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/3 anonim válasza:
Minden nap, minden órában, minden percben ő jár a fejedben. Mikor szerelmes lettem, úgy vettem észre, hogy napok óta egy lány járt a fejemben és csak róla álmodoztam. :)
2/3 anonim válasza:
Sokat gondolsz egy adott illetőre. Ha beszélsz valakivel akkor azt mondod. Jaj ezt xy szokta sokat mondani jaj olyan vicces vagy mint xy szoval ha másokat egy bizonyos személyhez hasonlítasz. Ha sokat nézel/bámulsz egy adott személyt. Mikor valaki kimondja a nevét mosolyogsz és olyan fura hidegrázós érzés tör rád. Szeretsz vele beszélgettni mindenről olyanokat is elmondasz neki amit másoknak nem feltétlen. Szóval tudatlanul megbízol benne. Ha vele beszélsz vagy 3-4 óra egy percnek tűnik.
3/3 anonim válasza:
Amikor nem teszed fel ezt a kérdést. De tényleg én akkor lettem igazán szerelmes amikor rádöbbentem mennyire fontos számomra és, hogy mennyivel fontosabb az, hogy ő boldog legyen mint én és amikor ezt elértem és felismertem, akkor csak úgy éreztem hogy szerelmes vagyok. Addig én is kérdezgettem barátokat de honnan tudjam milyen meg hogy mikor vagyok az. Pont akkor mikor nem érdekel mi ez az érzés, nem érdekel mióta/hogyan/miért van. Csak érzed belül és nem akarod, hogy elmúljon. Erre vagy jó vagy rossz körülmények között jösz rá. De kb. így tudnám leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!