Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el az osztálytársam?
Nem akarok bunkó lenni (sőt ez a saját tapasztalatom), de ha eddig nem figyelt fel rad, akkor mar nem is fog. Ha tetszenel neki, vagy szerelmes lenne beléd, akkor azt egyértelművé tenne.
Persze próbálkozhatsz, de hidd el, a sok időpocsékolás után sokkal fájdalmasabb lesz a tudat, hogy a fiu nem szeret viszont.
Hangsúlyozom mégegyszer, hogy nem parasztsagbol mondtam, amit mondtam, csak nem szeretnem, hogy más is ugyanolyan szarul érezze magát, mint ahogy en akkor...
Nem értek egyet az elsővel. "Ha eddig nem figyelt fel rád ezután se fog"
Mi nem figyeltünk fel az osztálytársammal egymasra, mégis nagyon jól megvagyunk. Elkezdtünk beszélgetni, megismertük egymást, most pedig már szinte alig vagyunk meg egymas nélkül.
Lehet hogy esetleg külsőre nem jössz be neki, ezt nem tudom, de szerintem próbálkozz.
17/l
Előző vagyok
Úgy értettem, hogy 9.-be még nem is beszélgettünk, de 11.be elkezdtünk.
1 vagyok
Nem tudom, hogy mi a baj a valaszommal. Értelek titeket, hogy nem értetek egyet vele, de ugy gondolom, hogy értelmes a válaszom, ráadásul en csak jót akartam vele a kérdezőnek.
De nekem 8, ha szerintetek a jó szándék=rossz szándék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!