Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez az érzés szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az érzés szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiu, aki 1 hete ad nekem "jeleket". En (is) szerelmes vagyok bele. Vagyis mar nem tudom :/

Nem szeretem, ha beszél egy másik lánnyal, meg azt sem, ha nagyon jóban van egy csajjal. Van egy különösebb érzésem, ha meglátom, vagy hozzámszól, de az nem az a "pillangós" érzés. Valahogy más. Meg allandoan ot bámulom, le sem tudom róla venni a szemem. Amikor a tanár leszidja, simán a védelmére kelnek a fiúnak (legszívesebben ilyenkor megtepnem a tanárt). Bírom a stílusát is a srácnak.

Most akkor mi ez az érzés??? Megis szerelem, vagy mi??

Előre köszi a valaszaitokat!

2017. jan. 16. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ezt éreztem, akkor kiderűlt, hogy terhes vagyok és azóta felis neveltem a már 21 éves Csárli nevű filyamat.

17f

2017. jan. 16. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok a fiadhoz 1-es! XD Es a szülői tapasztalatodat latba vetve tudsz normális valaszt is adni a kérdésemre? 😉
2017. jan. 16. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja es meg a magyarázathoz: minden nap az az elso amikor hazaérek, hogy megnézem a Facebook profilját es mindig ra akarok irni, de valahogy sosem jon össze (önbizalomhiány, meg ilyenek miatt)
2017. jan. 16. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

Ha majd megtanultál rendesen fogalmazni és helyesen, ékezetekkel írni, akkor talán készen állsz egy kapcsolatra. Az, hogy ez szerelem e, nem biztos bár afelé halad szerintem, viszont nembiztos, hogy ebből komoly kapcsolat lenne és hosszútávú, mivel ennyire féltékeny típus vagy. Azért, hogy megtépnéd a tanárt mert lemerte szídni a fiút (nyilván okkal)

indulatkezelési tréninget javasolok.

2017. jan. 16. 19:40
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem okkal szidta le a tanár (ceruzát kert a fiu doga közben a padtarsatol a tanár meg azonnal leszidta es egyest adott a dogajara).

Neked meg javaslom azt, hogy ne itt gyk-n eld ki a mentális problémáidat, hanem pszichiáternél 😉

Ettől függetlenül köszi a valaszt

2017. jan. 16. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem, hogy miből vélted felfedezni a "mentális problémákat" az előttem válaszolónál, hiszen teljesen értelmes választ adott. Egyetértek vele.
2017. jan. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!