Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon szeretne valamit vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szeretne valamit vagy nem? :/ öszzeavarodtam

Figyelt kérdés
Van egy srác, 18 éves(én 14 vagyok) és februárban láttam először, nagyon bejött akkor. Kiderítettem hogy hívják, elkezdtünk beszélni facen de ő nem nagyon beszélt velem szívesen(vagyis ezt vettem le). Májusban elhívott fagyizni de nem mentünk el. Ugye sokat beszélgettünk, megismertem és hát belészerettem(személyiség, külső, minden tökéletes). Nyáron nem beszéltünk.. Békén hagytam nem akartam erőszakoskodni. Aztán hirtelen Karácsonykor snapen küldött egy képet.. nagyon meglepődtem:D nem reagáltam rá, úgy voltam vele hogy biztos véletlen volt.. de aztán küldött mégegyet.. és küldtem én is.. aztán azóta beszélgetünk, de csak snapen. És úgy vettem észre hogy mostmár szívesebben beszél velem de csak snapen. Nagyon szeretem.. és nem szeretném elszúrni ezt.. csak nem tudom hogy ez most egy jel lenne-e és nem mer facen beszélni vagy csak szórakozik.. de nem úgy ismerem. Szerintetek? :/
2017. jan. 16. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezt így látatlanban nehéz megmondani.. Nem tudjuk mikről beszéltek, milyen képek..

De "valamit" biztos szeretne, ha újra elkezdett veled beszélni. Szóval próbáld meg kideríteni, mi az a valami..:))

2017. jan. 16. 16:06
 2/3 A kérdező kommentje:
néha magáról küldd képet, vagy olyat ami megnevettet:D most elég jó a helyzet de nem tudom meddig marad így..
2017. jan. 16. 16:13
 3/3 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle kerek perec, hogy mit akar tőled.
2017. jan. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!