Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek, sikerülhet még?
Figyelt kérdés
16 éves fiú lennék és egy elég bonyolult időszakomban vagyok el is kezdem, megpróbálom rövidre fogni! Na szóval van egy lány aki nagyon tetszik viszont ő még nem érez annyit irántam és a szülei sem engedik, hogy találkozzunk (egyszer engedték el) és facebookon meg nem szeretnék csak randomban ráírni..viszont nem szeretném elengedni a lányt nem tudom mit tegyek mivel a szülei nem engednek találkozni? Mert ha legalább kiengednék azt mondom, javul a kapcsolatunk jobban megismerjük egymást és talán ki is alakul valami.2017. jan. 15. 13:52
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg, mert úgy jársz mint én, nem lesz egy normális kapcsolatod, sőt össze se fogsz jönni senkivel mert, oké megleszel, de meglátsz róla egy képet, vagy talizol vele kezdődik előröl a szerelem(már persze ha nem csak látszatra tetszik :D)
2/2 A kérdező kommentje:
De mit próbáljak meg? Semmi ötletem nincs, találkozni nem tudok vele facebookon meg nem akarom nyomulni mert az már eltaszítaná...de egyébként köszönöm a választ :)
2017. jan. 15. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!