Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudom mitévő legyek.
Figyelt kérdés
Sziasztok!Az a bajom, hogy van egy lány akit nagyon szeretek 2 éve,de egyszer már elutasitott...Minden nap látom, keresem a társaságát, de mégegyszer nem merem tőle megkérdezni...De néha biztató jeleket ad néha pedig elutasitót...:'( ...Mit tegyek ??#rosszlány #g.w.m. music
2017. jan. 13. 19:39
2/2 A kérdező kommentje:
Hát,hogy egyszer nagyon nagyon keresi a társaságom mindig követ velem van röhögünk elvagyunk és együtt megyünk szinte mindenhová, de van olyan, amikor elküld mellőle meg nem szeretné ha ott vagyok meg azt mondja hogy idegesitem..és az az igazság hogy kicsit féltékeny is vagyok...Nem rég szakitott a barátjával de előtte is volt neki 2...De én nem adtam fel..Mit tegyek??Teljesen elvesztem..:(
2017. jan. 13. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!