Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy sírjak? Ötletek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy sírjak? Ötletek?

Figyelt kérdés

Ez baromi hülyén hangzott...

Na de itt a sztori:

Van egy fiú osztalytatsam(8.osztály, szepzembertől ismerem) aki tetszik, teljesen korrekt módon elmondtam neki, ő erre semmi különöset nem mondtott...hittem benne...hittem abban, hogy van esélyem...teljesen elhitette velem, hogy akár picit is tetszem neki

Megfogta a kezemet

Egyszer megpuszilt

Ha tehette velem volt

És egyszercsak...teljesen mas lett...nem az, hogy ha ráírok pl.akkor vissza sem ír, semmi ilyen, elbeszélgetünk, akar élőben is, de teljesen más lett...beletörődtem...beletörődtem abba, hogy kész nem, és kész...én se lehetek egy jatékbaba akit csak úgy alkalomadtán használ...fájt, de beletörődtem...

Azóta sírni nem tudok ez egy olyan 2-3 hete történt...nem tudok sírni, és nem tudom miért...bármire gondolok, ha még arra, hogy ma az igazgató le lusta disznózott, miközben napokat tanultam arra a dolgozatra...és akkor ott helyben el tudtam volna bőgni magamat...mit ne mondjak rosszul esett...egy túlsúlyos lánynak meg depláne rosszul esik ha ilyet mondanak...és még ettől sem tudtam sírni

Ötletek?

2017. jan. 13. 21:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
35%
kötélel a nyakadban, hogy megszabadítsd a világot mgadtól, szerinted???
2017. jan. 13. 21:10
 2/23 A kérdező kommentje:
Próbáltál vicces lenni?
2017. jan. 13. 21:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne sirj. Nem fajt elegge ahhoz hogy sirjal... Torodj bele. En is igy vagyok hogy volt egy srac jol elvoltunk. Aztan egy hulyesegem miatt osszevesztunk nem beszeltunk. Kerult engem. Kozben meg jott rgy csaj aki kb atvette a "helyem" es ott ribiskedik... Auota mar semmi sem olyan mint regen egy szia-szia gyors oleles es kb ellok magatol. Ez van bele kell torodni. Ha ok nemakarnak tenni ez ellen. Akkor te se tudsz
2017. jan. 13. 21:21
 4/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm

Legalább nem vagyok egyedül

2017. jan. 13. 21:22
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
hát tessél elolvastam, neked K*VA nagy gondjaid vannak tudtad? Lusta disznóztak yaayyy, de ha gondoknál tartunk azt vágod, hogy naponta hány ember veszti el valamelyik végtahját? hányan halnak éhen? szomjan? vagy hány kapnak agyfas*t a hülyeségedtől, amiért a semmit mondó kis piti gondjaidat itt teregeted nem tudok sírni brühühühüh de rossz nekem, ha meg túlsúlyos vagy és zavar, mivel úgy említetted meg, hogy ezért téged sajnálni kéne, akkor tegyél ellene :)
2017. jan. 13. 21:25
 6/23 anonim ***** válasza:
3. Voltam. Nalam azert joval masabb a sztori. Egy kicsit hasonlit a ketto ebben a megvaltozott srac reszben... Na mindegy majd jon egy masik. Meg ugyis fiatal vagy.
2017. jan. 13. 21:27
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem másabb...
2017. jan. 13. 21:31
 8/23 A kérdező kommentje:

1# és 5#

Igazán fontos volt kommentelned

2017. jan. 13. 21:42
 9/23 anonim ***** válasza:
86%
fogyj le, ha zavar oszt legyél boldog ne pedig bőgni próbálj.
2017. jan. 13. 21:43
 10/23 anonim ***** válasza:
Miért kéne bőgni?
2017. jan. 13. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!