Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy sírjak? Ötletek?
Ez baromi hülyén hangzott...
Na de itt a sztori:
Van egy fiú osztalytatsam(8.osztály, szepzembertől ismerem) aki tetszik, teljesen korrekt módon elmondtam neki, ő erre semmi különöset nem mondtott...hittem benne...hittem abban, hogy van esélyem...teljesen elhitette velem, hogy akár picit is tetszem neki
Megfogta a kezemet
Egyszer megpuszilt
Ha tehette velem volt
És egyszercsak...teljesen mas lett...nem az, hogy ha ráírok pl.akkor vissza sem ír, semmi ilyen, elbeszélgetünk, akar élőben is, de teljesen más lett...beletörődtem...beletörődtem abba, hogy kész nem, és kész...én se lehetek egy jatékbaba akit csak úgy alkalomadtán használ...fájt, de beletörődtem...
Azóta sírni nem tudok ez egy olyan 2-3 hete történt...nem tudok sírni, és nem tudom miért...bármire gondolok, ha még arra, hogy ma az igazgató le lusta disznózott, miközben napokat tanultam arra a dolgozatra...és akkor ott helyben el tudtam volna bőgni magamat...mit ne mondjak rosszul esett...egy túlsúlyos lánynak meg depláne rosszul esik ha ilyet mondanak...és még ettől sem tudtam sírni
Ötletek?
Köszönöm
Legalább nem vagyok egyedül
1# és 5#
Igazán fontos volt kommentelned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!