Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Nem tudom mit tegyek, valaki ötletek?!
Itt részletesebben kifejtem..
Anyukámék 2011-ben elváltak.. Ugye én maradtam anyunál, akivel felköltöztünk Győrbe, újraházasodott stb.. Apukám pedig lent maradt Kecskeméten.. Nagyon szeretek apuval lenni.. Egyszer apu mondta, hogy el kell mennie fontos ügyből, elmegyek e vele. Persze hogy elmentem. A fontos ügy az egy presszó, bár, kocsma kinek melyik kifejezés ---ben/ban volt, ugyanis akivel ezt az ügyet intézni akarta annak volt egy kocsmája.. Aztán ott megismerkedtem egy nálam 3 évvel idősebb fiúval.. (én 15, ő 18) Először szimpla barátságnak indult.. De aztán egyre többet bandáztunk.. Haza sem akartam menni anyuhoz. így a nyarat apunál töltöttem. Mindenkinek feltűnt, hogy milyen sokat vagyok együtt ezzel a fiúval, és már sokat piszkálódtak is miatta de nem érdekelt. Apuval elterveztük, hogy elmegyünk 2 napra valami wellnes hétvége szerűségre. Ott is folyton csak beszélgettem a Norbival (Így hívják) Szép lassan kezdtem ráébredni arra, hogy szeretem, és, hogy ő is szeret. Miután hazamentünk nagyon sokat voltunk együtt.. Kategorikusan "kocsmalány" lett belőlem.. nem ittam semmit csak ott töltöttem a napjaimat általában vele.. Zárás után mindig elmentünk valahova és képesek voltunk hajnali 2-3-ig sétálgatni minden.. Egyre jobban egymásba bolondultunk. Mivel úgy döntöttünk nem járunk meg semmi, így csók semmi nem volt.. Viszont nyakharapás, Nyak kiszívás meg ilyesmik azért egyre gyakrabban előfordultak, amitől még jobban megimádtuk egymást.. Majd apám azzal a hírrel állt elő nekem, hogy másnap haza kell mennem, mert neki mennie kell sajnos dolgozni.. Mivel ezt a hírt alig bírtam feldolgozni így a fiút sem kerestem meg hogy hazamegyek.. eltűntem. Miután hazaértem láttam hogy miket írt majd megírtam neki hogy mi van, és azt is hogy el akarom őt felejteni.. És hogy találjon mást helyettem.. már lassan 1 hete nem beszélünk, nem bírom nélküle, de ő se mert folyton ír.. Mit csináljak? Még mindig szeretem, de a távkapcsolat mindkettőnket tönkre fog tenni :( Kérlek segítsetek..
Írd meg neki a véleményed és tiltsd le!
Ez a legkönnyebb. Nem fogtok tudni írni egymásnak..... És tényleg így a legkönnyebb....
Viszont a nyakkiszívás nagyon gáz dolog, biztos megdicsértek otthon, hogy akkor szívogatták a nyakadat, mikor már rég aludnod kellett volna....
" Nincs hozzá szívem és erőm hogy letiltsam.."
És ahhoz lesz szived, hogy még hónapokig ezt csináld? Mert ennek nincs értelme ekkora távolsággal. Megszivatod őt is meg saját magadat is. Érzelmileg.
Így jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!