Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csak most lett vége a hétnek, de már hiányzik! Mit tegyek, hogy legalább pár percig ki tudjam verni a fejemből?
Szóval adott egy fiu, akibe totál belezúgtam. Es egyértelműen kölcsönösen érez.
Meg nem járunk, meg semmi, de akkor is hiányzik! NAGYON!
Minden másodpercben Őrá gondolok es egyszerűen elszomorít, hogy meg 2 napot ki kell birnom, hogy láthassam.
Valaki adjon egy tippet, hogy kicsit kiverhessem a fiut a fejemből, mert semmi másra nem tudok gondolni (na nem mintha olyan rossz lenne, csak az a baj, hogy igy nem tudok odafigyelni semmire)!
Előre köszönöm a válaszokat!
Igazad van, de mivel en a hét szinte minden napján láthatom, ki is akarom használni!
Tudom, hogy nem fogok belehalni, de remelem majd te is egyszer igy fogsz érezni es ilyen hozzászólásokat fogsz kapni. 😒 Na majd akkor mondj nekem ilyeneket! 👌🏿
#4-es vagyok.
2 éve így érzek, mások kommenjteit pedig nem veszem zokul, ha negatív. De nem hiszem hogy az interneten random emberek képesek elmulasztani a hiányodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!