Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek féltékeny?
Van egy fiu, akibe szerelmes vagyok. Egyértelműen adja a jeleket, miszerint en is bejövök neki. 😍😍
Az egyik barátnőm is bele szerelmes es folyton Vele próbál beszelni, de nem nagyon van esélye a fiúnál (mert a fiu igényes a kinézetet illetően IS es a lany eleg kövér).
Felfogtam, hogy a fiu engem szeret, a barátnőmnek meg nincs esélye nála, de akkor is féltékeny vagyok, ha vele latom :/ miért?
Hogyan győzzem le a féltékenysegemet?
Valaszaitokat előre is köszönöm!
Önbizalom növeléssel. Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor csak örülnöd kéne neki, hogy más lányok vágynak arra a srácra, akinek te tetszel. Ezért ne utáld meg a lányt, szegénynek valszeg rossz így is az önbecsülés.
18/f
Dehogy utálom meg a lányt! Hisz O az egyik legjobb barátnőm. Nagyon kedves, segítőkész es humoros.
Csak egyszerűen rossz látni, hogy ott legyeskedik a fiu körül, akivel bejövünk egymásnak.
Igen, igazad van egy csomó srácnak bejönnek a duci csajok, de mint mar említettem A SRÁC ELEG IGÉNYES KIBEZETET ILLETŐEN. Vagyis csak a vekony lányokat szereti.
Végülis lehet, hogy csak rajta keresztül próbál közeledni felém.
Köszi a valaszt! 😘
Az igényesség nem egyenlő azzal, hogy CSAK a vékony lányokat szereti.
A vékony lányok is lehetnek rondák
és a ducibb lányok is lehetnek gyönyörűek
Szóval remélem elszégyellted magad, mert szánalmas, hogy elítélsz azért valakit, mert dagadt és, hogy akkor biztos, hogy nem kell egy igényes fiúnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!