Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat? 😔
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki kilencedik elején udvarolgatott, tetszettem neki. Egyik kiránduláson az egész estét végigbeszélgettük, én pedig beleszerettem. Ez egy éve történt. Azóta volt pár jel, például amikor beütöttem a padba a térdem, odajött és megsimogatta, meghallgatott és kedves volt, nőnapon még rózsát is kaptam tőle. Aztán egyik nap mikor legjobb barátnőmmel és vele mentem haza elköszönéskor arcon pusziltam, mert reméltem, hogy alakulnak a dolgok. Minden megváltozott, bunkó lett. Olyannyira, hogy a legjobb barátnőmnek el kellett neki mondania, hogy tartsa tiszteletben az érzéseimet és ne legyen ennyire szemét, mert nekem ez fáj. Azt mondta, ő nem szeret, szépnek tart meg minden, de most új barátnője is van (akiről akkor nem tudtam, később derült ki, hogy csak 1 hónapit voltak együtt). Sok idő telt el, azóta sem tudom elfelejteni, mert osztálytárs és első szerelem is. Padtársak lettünk. Ha van lehetőség elül mellőlem más lányok mellé. De ma észrevettem, hogy megállás nélkül engem nézett mikor elült (egész órán a padon fekve nézett). Nem tudom, hogy mit érez, mert senkinek nem mondta el. Azalatt az egy év alatt kb. 4 barátnője volt, most épp nincs. Nem tudom, hogy csak kihasznál-e (minden dolgozatot én súgok le neki) és csak azért kedves velem (mert újra kedves) mert csak tiszteletben tartja amit érzek. Kérlek segítsetek!?2017. jan. 12. 19:03
1/8 anonim 

válasza:

Tipikus "te is megteszed, ha nincs más, de ha lesz akkor repülsz"
2/8 anonim 

válasza:

Nagyon szívesen segítenék, de nem tudok. Javult valamit a helyzet?
3/8 A kérdező kommentje:
Még mindig szeretem, ő pedig egyre távolabb van tőlem. Próbálnám elfelejteni, de amint belép a terembe és meglátom őt újra és újra beleszeretek. Aztán meghallom a nevetését, vagy ahogy elmosolyodik valamin. Képtelenség őt nem szeretni. Egyszerűen annyira szeretnivaló azzal a sok hibájával, a pimasz kis mosolyával, azzal, hogy rettentő okos, a humorával... Az egész életem el tudnám vele képzelni, de most komolyan.
2017. febr. 10. 13:28
5/8 A kérdező kommentje:
Igen. Minden dolgozatot. Sosem tanul, nélkülem már megbukott volna.
2017. febr. 19. 13:39
6/8 A kérdező kommentje:
Vagyis, úgy értem okos, mert jó meglátásai vannak. Csak nem tanul és így én segítek..
2017. febr. 19. 20:08
7/8 JoeJOKE 

válasza:

Hát szerintem csak azért nézeget téged, mert ha ló nincs szamár is jó. Gondolom már elég rossz híre van az osztályotokba a lányok köréből. Szerintem csak kihasznál téged,mert segítesz nekik a dogákba. Csak akkor ül oda melléd, amikor dogát írtok?
8/8 A kérdező kommentje:
Ha nincs más haverja mellett hely, akkor nem dogaírásnál is ott ült. Év végére pedig már más ülésrend is volt.
2017. júl. 1. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!