Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogyha ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogyha ennyire kicsinek érzem magam szellemileg mellette? 😔

Figyelt kérdés

1.Nem tudok eléggé jól főzni, vagyis úgy nem ahogy ő tud és úgy képzelte hogy majd együtt főzünk mint az első barátnőjével.

Bele tudok jönni?

2. Nem vagyok otthon úgy zenékben sem. Az egyik gyerekkori barátja zenekritikus és óriási hatással van rá. Havi egyszer ha találkoznak de másról se dumálnak.

Egyszerűen bárkit megnevezek elmond mindent.

3. Társasok, videójátekok, filmek. Mindent tud még a jelmeztervezőket és vágókat is én meg még csak George Lucasnál tartok.

4. Meg ezer más és úgy löki az infót hogy egyre többnek érzem. Ókori királyok nevei, görög istenek meg azok hatásai a művészetre. Vulkanológusok és akkora beleéléssel mint egy gyerek.

Persze nagyon jó és élvezem hogy nem egy élettelen srác, de ma is annyit beszéltünk hogy már kezdtem úgy érezni csak ő beszél én meg próbálokfigyelni.

Pedig nem önző és mindig rólam kérdezget, hogy nem unom-e, beszélgessünk e másról.

Semmi ilyen és nem is fényezi magát, sőt épp ellenkezőleg.

Azt mondta annyit ér mit egy gerezd narancs😃

Szóval okos lánynak tart es megdícsér mindig.

Nem akarja éreztetni egy percig se hogy alatta lennék epp fordítva.

Ő érzi úgy hogy sose volt a társadalom része. Elmesélte hogy suliban csak lányokkal szeretett lenni és inkább a könyvtárban ücsörgött már egész kicsiként is😄

Meg tesin is különvolt. A többi srác focizott ő meg a kondiban edzett.

Es azért is tud ennyi mindent mert az autizmusából adódóan óriási a memóriája.

Nem tehet erről de én mit tegyek?

Vagy csak bepánikoltam és feltudom venni a tempóját idővel?

Segítsetek😔

2016. dec. 10. 18:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ő 21 en 19 ez kimaradt.
2016. dec. 10. 18:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne jönnél bele a főzésbe?

Anno tudtál egy normális tojásrántottát csinálni? nem hiszem... Most? (nehogy azt mond, hogy nem tudod mert tökön döföm magam. :'D)

Mit tegyél?

Fogadd el és örülj annak, hogy ilyen jól viselkedik.

Azért, mert te úgy érzed, hogy hozzá képest egy nulla vagy, az nem jelent semmit se, mivel ha ő is így gondolná akkor szerinted mégis mi történne?

Egyébiránt mégis csak megfogta benned valami és őt nem érdekli, hogy mennyivel is kevesebb a tudásod hozzá képest, mivel ő így is szeret.

2016. dec. 10. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha őt ez nem zavarja, akk nem kell aggódnod! Főzzetek egyszerűbb dolgokat, nézzetek együtt filmeket, kérd meg h töltsön le a telódra zenéket, és együtt is olvashattok. De te amúgy is még fiatalabb vagy, úgyhogy érthető h ő többet tud... Simán utol érheted, de ha téged meg nem minden dolog érdekel, amit őt igen? És amúgy is:az ellentétek vonzzák egymást! ;)
2016. dec. 10. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hát, kezdd el művelni magad. neked is biztos van olyan intellektuális téma amitől tűzbe jössz. olvass pár alapvető könyvet, amik nagy hatással voltak/vannak a kritikus gondolkodókra. Nézz rá az indexre napi 10 percet, olvass el 2-3 cikket. Nézzetek együtt sorozatokat, filmeket, és rögtön lesz onnan is közös téma. Stb...
2016. dec. 10. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:

Igazatokat van és köszi a válaszokat, bele fogok jönni.

Annak pedig külön örül hogy közeledek hozzá és törődök vele. Csak azért az is fontos hogy szellemileg is tudjak vele törődni, néha valami tanácsotcadni ha elakad a munkában.

Igazából a céljaim nekem is hasonlóak tehát élvezem csak még így sose mélyültem el.

Hogy mozimagazinokat olvassak és extrákat nézzek.

De talán épp itt az ideje hogy én is kirakjam a falamra az a Disney mondást ami őt is állandóan ösztönöz.

Menni tovább előre és kíváncsinak maradni.

Azt hiszem kezdm érteni mit érez amikor arról beszél hogy a temetők alatt óriási királyságok vannak és hasonlók😃

Csak el kell benne mélyülnöm, azt is mondta hogy a legbölcsebbek a csecsemők aztán a gyerekek.

És hogy a felnőttek mind buták.

De ezekkel egyet is értek tehát ilyesfajta ellentét azért nincs csak egy kis lemaradás.

Köszi a bíztatást, rántotta megy amúgy meg más is. Dolgos csak vagyok☺

2016. dec. 10. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A kérdést elolvastam, válaszokat nem!

Ha őt ezt nem zavarja, de téged igen, akkor kezdd el magad művelni, kezdj el olvasni, stb.

Nekem is egy olyan srác tetszik aki sokkal okosabb, mint én, ezért elkezdtem egyes dolgok után utánaolvasni, többet tanulni, hogy többet tudjunk beszélgetni.

Így meg azt kaptam meg, hogy egy nőnek nem kell okosnak lennie.

Ki érti a fiúkat?

2016. dec. 11. 00:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Nyugodtan légy okos. Az okos lányokat legjobb fiúk szeretik☺
2016. dec. 11. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!