Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is baj?

Figyelt kérdés

Tegnap az egyik óránkra helyettesítő jött.Igazából 17 éves.Ahogy megláttam,beleremegett a térdem.Egész órán vigyorogva néztem őt (szerintem hülyének nézett😂😂) és semmire sem bírtam figyelni.Óra után elmondtam egy pár osztálytársamnak,hogy tetszik,és full hülyének néztek (😂) Jó,tudom,hogy 4 évvel idősebb,meg "Úgyis csalódni fogok",de ez Szerintetek is baj?Nem biztos,hogy jön még órákra,de lehet.(Hittanóra,és mivel tanárt váltanak,ő is szóba jöhet,mert papnak készül).Azért elég kellemetlen lenne,ha minden héten,minden hittant remegő kezekkel,torokban dobogó szívvel ülnék végig...

13/L

2017. jan. 11. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:

XD

Baj...

2017. jan. 11. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
először is a papoknak nőtlenséget kell fogadniuk...az más kérdés mennyire tartják be de meg kell fogadniuk...másodszor 4 év rengeteg ilyen korban...harmadszor 13 éves ne tetszen neked senki xD igen rohadt nagy baj xD
2017. jan. 11. 17:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy bármit is akarok tőle...tudom,hogy úgyse lenne semmi,mert idősebb,és mert pap lesz.
2017. jan. 11. 17:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én tiszteletben tartom az előző válaszolók véleményét,de 13 évesen miért ne tetszhetne neki bárki is? Nem kislány már, és különben sem arról volt szó, hogy lefekszenek egymással, sőt, arról se volt szó, hogy egyáltalán járnának egymással.
2017. jan. 11. 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!