Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a tanárom és életemben először úgy érzem szerelmes vagyok és ez nem csak egy ostoba fellángolás. Viszont sajnos tudom hogy nem jöhetünk össze amitől megszakad a szívem ezért minél hamarabb el kellene felejtenem. Mondjatok légyszi tippeket hogy hogyan felejthetném el. És akár személyes tapasztalatot is ha veletek is megtörtént ez. Vagy egyáltalán érdemes próbálkozni?2017. jan. 11. 16:10
1/1 anonim válasza:
Korod? Szerintem nem gaz, én is voltam szerelmes a tanaromba:D igaz azóta már nem ... mert tudtam úgy se lesz semmi 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!