Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám végre elfelejteni, és túltenni magam a dolgon?
Szeptember elején elkeztdem beszélni egy sráccal, aztán rá egy hónapra elmentünk moziba. Aztán utána héten mégegyszer taliztunk, majd mégegyszer..a harmadik találkozáson megcsókólt, de többet akart mint csók, de nem engedtem neki, mert nekem ez az első volt. Azóta a srác nem keresett..én írtam neki, hogy találkozzunk megbeszélni a dolgokat, másnap lemondta hogy nagyszüleihez mennek, de úgy hogy nekem kellett ráírnom, hogy mi van, mert nem volt hajlandó magától leírni..Kicsit idegesen reagáltam le a dolgot, de utána leírtam, hogy rossz hogy mostanába nem beszélünk annyit, és bocsánatot kértem a hülye reakciómért. A gyerek pofátlan módon erre már nem volt hajlandó válaszolni.
Nem tudom hogy legyek jobban, múlt szombat óta magam alatt vagyok, mert beleestem a srácba,élőbe nagyon kedves, aranyos volt, és nem mertem volna megmondani róla, hogy ilyen, de ezek szerint csak játszott velem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!