Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy lány az osztályból...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány az osztályból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ált. iskola 7.osztályosok vagyunk és már régóta teszik, ráadásul a padtársam. De folyton átül a barátnője mellé, szünetben is eggyütt lógnak. Van az osztályunkban egy focista fiú és szerintem a lánynak ő tetszik. Jóban vagyok a lánnyal és néha tényleg úgy érzem, hogy szerelmes belém, de általában nem. Nem tudom mit tegyek, mikor és hogy szólítsam meg. A válaszokat előre is köszönöm! 

2017. jan. 10. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
17%
Dugd meg , minél gyorsabban :) amíg még szűz :D
2017. jan. 10. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagytok , beszélgetsz vele akkor hívd el egyszer sétálni , korcsolyázni , stb .
2017. jan. 10. 21:39
 3/5 anonim válasza:
100%
Szerintem keress valami közös témát, amivel felhívod magadra a figyelmét. És bokolj neki. Pl:dicsérd meg hogy milyen szép a haja, ruhája...stb. A lányok szeretik ha bókolnak nekik. ;D
2017. jan. 10. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Jaj, házinyuszira nem lövünk.

Nem jó osztálytárssal összejönni..

2017. jan. 11. 01:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszolónak igaza van.. Házinyúlra nem lövünk. Én is elkövettem ugyanezt a hibát. Utána még az egész osztály előtt úgy égtem, mint még máshol soha egész életemben. Még azt is megmutatta hogy miket írkáltunk egymásnak az EGÉSZ osztálynak. Nem tudom, lehet hogy ez csak egy hirtelen fellángolás volt a részemről, De ezután kiábrándultam belőle, konkrétan nem bírtam a szemébe nézni, Nem akartam vele találkozni. Lehet én siettem el a dolgokat, de legalább mostmár tudom. Ez egy hónapja volt ez az egész, azóta kb.2 Mondatot beszéltünk. Nem is keressük egymás társaságát. Bár ennél egy kicsit bonyolultabb a dolog, na mindegy. Most tudod hogy megy ez, egy osztályban semmi sem marad titokban. Főleg hogy még a padtársad is. Én a helyedben 8. Év vége előtt egy hónappal probálkóznék be nála, ne kövesd el azt a hibát mint én. Főleg hogynekem előtte az a lány volt az osztályban a "legjobb" barátom. De ezt neked kell eldönteni. Ha kíváncsi vagy a teljes sztorira, írj privit:-)

13/F

2017. jan. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!