Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályból tetszik egy lány, viszont félek hozzá odamenni. Mit tegyek? A többi bővebben lent.
10.osztályos gimnazista vagyok és már régóta tetszik nagyon egy lány az osztályból. Egyrészt félek odamenni hozzá hogy megkérdezzem eljönne e velem valahova, ennek több oka is van az egyik az hogy az osztályban Harmincan vagyunk és nagyon nagy a klikkesedés,persze ő egy másik ,,klikkben" van. A lényeg hogy senki sincs roszba senkivel azbosztályból csak fura egy másik ilyen csoportrészhez odamenni,de csak mert kevésbé ismerjük egymást,persze tudunk egymásról alapvető dolgokat de semmi közös téma... Nem is nagyon van alkalmam odamenni hozzá mert mindig a barátnőivel van és az esetek 90százalékában Velük is megy haza. A legnagyobb bajom hogy kevés önbizalmam van és ezekkel együtt nemtudom mitévő legyek.
Nagyon remélem hogy tudtok segíteni előre is köszönöm.
16/F
Első vagyok. :)
Ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni. :( Viszont szerintem nyugodtan menj oda hozzá, és hívd félre.. Hiszen nem veszíthetsz semmit! Ha visszautasít, azt jobb előbb megtudni. Viszont lehet hogy összejönnétek, és te nem mertél lépni.. Sok sikert! Ha bármi kérdésed van még, nyugodtan írj privátba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!