Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tehát tetszik a egyik evfolyamtarsam de nem tudom hogyan közeledjek fele vagy mit csináljak hogy felkeltsem az érdeklődését irántam2017. jan. 10. 20:53
1/10 anonim 

válasza:

Legyél hozzá kedves, figyelmes és beszélges vele. Mosolyogj rá, esetleg szemezz vele :)
2/10 anonim 

válasza:

Csak kíváncsiságból, hány éves vagy és fiú vagy lány?
3/10 anonim 

válasza:

én is sok lánynak tetszem, a legtöbben szemeznek, próbálnak mosolyogni, és nagyon csábosan nézni, vagy épp félénken, felvesznek facen, van aki rám ír, van aki csak képet likeol, van aki leszólít élőben, van aki a bátrabb barátnőjét küldi, aki nincs belém habarodva. Tessék válogass, mindegyik felkeltette az érdeklődésemet addig, hogy lecsekkoljam a csajszit. Igazából a módszer tökmindegy volt, inkább az volt a lényeg, hogy ki is az a csajszi.;D Viszont szemezésnél eléggé egyértelműen kell bámulnod, nemcsak úgy amikor másfele néz.:D
4/10 anonim 

válasza:

Utolsó, kiváncsi lennék rád hogy miért vannak érted ennyien oda. Adatlap esetleg?
5/10 anonim 

válasza:

annyit segíthetek még, hogy a túlzottan nyomulós csajok nem keltették fel az érdeklődésemet, meg a túlzottan félénkek sem. Az a legjobb, amikor látom a csajszin, hogy flörtöl velem magabiztosan, de szünetekben látom bolondozni, nevetni a barátnőivel, tehát hogy nem dobja oda magát mint egy darab csontot, hogy tessék megszerezhetsz(tehát nem csak velem foglalkozik/nem cask rajtam agyal), hanem inkább az, hogy kíváncsi vagyok rád hogy ki vagy, de szimpatikusnak tűnsz:D Így tudom a legjobban leírni :D hajrá hajrá
6/10 anonim 

válasza:

#3-as és #5-ös vagyok. Erre én se jöttem még rá, lehet őket kéne kérdezni.:D
7/10 anonim 

válasza:

És mégis hány éves vagy 3-as és 5-ös? Kiváncsiság csak.
8/10 anonim 

válasza:

jelenleg 21.:D
A lényeg, hogy nézegesd meg néha magadnak, mosolyogj rá esetleg, de ne egész nap bámuld, lássa hogy van más fontos személy is számodra, vagy más fontos dolog.:D Ha leszólít, akkor se ájulj el, hanem próbálj természetesen viselkedni. Ilyen apróságok:D
9/10 anonim 

válasza:

persze a természetesen viselkedésbe beleszámít a folytonos vigyorgás meg ilyesmi, tehát azért azt is érezze, hogy tetszik neked az amit ő csinál:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!