Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Venné a lapot? Leesne neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Venné a lapot? Leesne neki? Jó ez kezdésnek?

Figyelt kérdés
Van egy evfolyamtarsam, akibe szerelmes vagyok. (Tudom, tudom...meglepo):D imadom a sracot es nagyon szeretnem ha lenne kotunk valami. Amikor elmegyunk egymas mellett olyan erzes mintha igy "ereznenk" a masikat. Szoval fura. Neha probal a kozelemben lenni. ( vagy csak eppen arra akart menni):DD Arra gondolam eloszor szemezek vele mikor osszeakadunk.:)

2017. jan. 9. 22:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretnek tolakodo lenni vele szemben...ekezetekert elnezest!:)
2017. jan. 9. 22:27
 2/6 Chopen ***** válasza:
100%
Ez azért sok lesz elsőre.
2017. jan. 9. 22:29
 3/6 A kérdező kommentje:
😂😂😂😂
2017. jan. 9. 22:35
 4/6 longlife ***** válasza:
100%
Ha már összeakadtok akkor DURRR bele.Hisz úgy is rövid az élet.
2017. jan. 9. 22:43
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szemezés nagyon jó dolog de be is csavarodik tőle az ember, ha nincs folytatása... több olyan ismerősöm is akad akik ilyenekkel rabolják az időmet, hogy "hallod van egy csaj akivel már egy ideje szemezek de nem tudom, hogy most tetszem-e neki vagy sem. mit tegyek?", és ezzel az őrületbe kergetnek már, de mindig segítek ahogy tudok mert hát nem olyan bonyolult dolog ez.

Eleinte én is félénk voltam a lányokkal való ismerkedésnél de aztán amikor lett egy kis önbizalmam már nagyon könnyen ment a dolog.

Az ilyen kezdeti fázisban a legkönnyebb kezdeményezni akár fiú vagy akár lány mert nagyon nincs mit veszíteni. Ha tetszel neki úgy is előbb-utóbb lesz valami, ha meg nem azt is tudni/érezni fogod. Ehhez viszont az kell, hogy kelts fel az érdeklődését a srácnak.

Ha mindenáron a szemezést választanád kezdeményezésképp akkor arra figyelj, hogy ne kapd el a tekinteted pár másodperc után, hanem tartsd fenn a kontaktot és nézz sejtetően vagy épp titokzatosan (amelyik jobban áll neked és/vagy amelyik kényelmesebb), és ha kis idő után elkapja a tekintetét akkor nincs baj, folytatni kell. Később rá is lehet mosolyogni stb...

Én amikor már rutinosan csináltam ezeket a szemezgetéseket, volt, hogy rákacsintottam egy csajra és mentem tovább mintha semmi nem történt volna de ezzel felkeltettem az érdeklődését, netán feljavítottam egy bizonyos időre a kedélyállapotát ez is sokat számít. Az ilyen kis apróságok után már sokkal könnyebb tovább lépni a következő fázisba, a megszólításba stb...

Remélem tudtam segíteni! Sok sikert ;)

20F

2017. jan. 9. 22:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, sokat segitettetek, foleg te,Utolso felhasznalo!:) Jo, belecsapok, nincs veszteni valom!!:))
2017. jan. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!