Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Másoknál is így megy?

Ezzel a "közös jövő meg minden" dologgal mi is így vagyunk (szintén baromi sok, 14 életévvel mindketten :D), habár még csak néhány hete vagyunk együtt.:D
Középsuli, hát nem tudom, nálunk ez a veszély nem igazán áll fenn, mert ő olyan szakmát fog tanulni, ahol lányok nem igazán vannak, én meg (gimiben, ugye) nem igazán tudok beszélgetni sem normálisan, így kétlem, hogy mélyebb érzelmeim lesznek majd ott.:D
Plusz, mi egyáltalán nem sietünk el semmit, sőt, még nem is csókolóztunk (habár ez inkább azért van, mert félünk attól, hogy ciki lesz).:D
De így is imádjuk egymást, elég sok közös sztorink lett és már elköszönés után hiányzunk egymásnak (ezt többek közt onnan tudom, hogy mindig visszanézünk többször is, aztán azok a kínos integetések...eh, sebaj :D).
Na de ami fontos, hogy ne siessetek el semmit:), persze haladhattok a dolog felé, de ne konkrétan azt csináljátok egyből. 4 hónap azért még nem annyira sok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!