Az normális, hogy ha állva, hevederrel gitározok és elengedem a gitár nyakát, teljesen lecsúszik vízszintesbe a nyak? Másoknál még nem láttam ilyet. Egy Cort Les Paul formájú gitárról van amúgy szó.
Fejnehéz a gitárod, ennyi. "Állítsd be jól a hevedert" Hát megnézném hogy javítana dolgon... főleg hogy csak a magasságán lehet állítani. Esetleg úgy tehetsz ellene ha a nyaknál lévő strap buttont valahogy odébb teszed, hogy jobb legyen a súlyelosztás.
"Annyi a baj, hogy rosszul állítottad be a hevedert. Amúgy meg egy idő után a súlya miatt magától is elindul lefelé, főleg ha sokat mozogsz." Persze, mert ha fentebb vagy lentebb van állítva a heveder, akkor már nem fejnehéz, mi?:) Egyébként meg ha nem fejnehéz, akkor nem fog elindulni lefelé se 5 perc után, se 5 óra után.
De, elmozdul az enyém is, de engem annyira nem zavar. De jó, bocsánat, nem kötekedni akartam.
"B.lf.szok vagytok nekem sose mozdul el úgy marad akár 10 perc áll után is."
AZ IGEN B* SZDMEG!!! Igen, mi hibánk, mi vagyunk a balf* szok, mert fejnehezek a hangszereink... teljesen logikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!