Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az normális, hogy ha állva,...

Az normális, hogy ha állva, hevederrel gitározok és elengedem a gitár nyakát, teljesen lecsúszik vízszintesbe a nyak? Másoknál még nem láttam ilyet. Egy Cort Les Paul formájú gitárról van amúgy szó.

Figyelt kérdés

2015. febr. 17. 12:24
 1/6 anonim válasza:
Nem egyedi eset nekem is előfordult már sajna. (kicsit zavaró mert ilyenkor keresgélni kell) Annyi a baj, hogy rosszul állítottad be a hevedert. Amúgy meg egy idő után a súlya miatt magától is elindul lefelé, főleg ha sokat mozogsz.
2015. febr. 17. 14:21
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogyan állítsam be a hevedert, hogy jó legyen? Mert már sokféleképpen próbáltam de mindig lecsúszik. Nem lehet, hogy azért van mert túl nehéz a gitár feje?
2015. febr. 17. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Fejnehéz a gitárod, ennyi. "Állítsd be jól a hevedert" Hát megnézném hogy javítana dolgon... főleg hogy csak a magasságán lehet állítani. Esetleg úgy tehetsz ellene ha a nyaknál lévő strap buttont valahogy odébb teszed, hogy jobb legyen a súlyelosztás.

"Annyi a baj, hogy rosszul állítottad be a hevedert. Amúgy meg egy idő után a súlya miatt magától is elindul lefelé, főleg ha sokat mozogsz." Persze, mert ha fentebb vagy lentebb van állítva a heveder, akkor már nem fejnehéz, mi?:) Egyébként meg ha nem fejnehéz, akkor nem fog elindulni lefelé se 5 perc után, se 5 óra után.

2015. febr. 17. 18:07
 4/6 anonim válasza:
Köszi hogy velem foglalkozol ahelyet hogy a kérdésre válaszolnál. Egyébként én is azt írtam hogy a súlya miatt megy lefele bár nem fogalmaztam meg olyan jó mit te, de a lényeg ugyan az! És igen is lehet javítani az egyensúlyon azzal ha a heveder jól áll! Azt meg nem hiszem, hogy a te gitárod soha nem mozdul el (bocs nem emlékszek pontosan hogy fogalmaztad meg ezért nem idézem szó szerint)
2015. febr. 17. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:

De, elmozdul az enyém is, de engem annyira nem zavar. De jó, bocsánat, nem kötekedni akartam.

"B.lf.szok vagytok nekem sose mozdul el úgy marad akár 10 perc áll után is."

AZ IGEN B* SZDMEG!!! Igen, mi hibánk, mi vagyunk a balf* szok, mert fejnehezek a hangszereink... teljesen logikus...

2015. febr. 18. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Izgalmas koncertpillanat lenne, amikor beragyogja a fény a gitárost, aki megoldotta a fejnehézség problémáját: jóóó hosszúra engedett heveder kétszer körbecsavarva a csávó nyakán, jéá!
2016. nov. 12. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!