Próbatermi zenebonát hogy tudok normális minőségben, telefonnal rögzíteni?
Sehogy.
Vannak ilyesmire pl a Zoomnak egész okos eszközei, talán Mobil Recorder néven.
Köszi, megnézegettem, költeni egyelőre nem akartam ilyesmire (legalábbis most, ennyit).
Találtam egy appot, amivel lehet állítani a teló mikrofonján, kipróbálom, hátha ér valamit.
Olcsó headsetek mikrofonjai néha egész érzéketlenek tudnak lenni, főleg mélyekre, de attól még egész simának tűnő hangképet adnak. Ki kell fogni, de tényleg valami hiperkínai csoda kellene, és még akkor is lehet, hogy kell trükközni, meg lehet, hogy pont rohadtnagy mélyek jönnek... Nem egzakt tudomány... :) A lecsomagolással az a baj, hogy valószínűleg ott is csak a mélyek mennek át, és még mindig túl hangosan.
Talán még lehet játszani az olcsó headsettel úgy, hogy szétkapja valami elektrozseni és sorbaköt egy potis feszültségosztót a mikrofonnal, nyilván megohm nagyságrendben mozogva. Így lehetne szabályozni az érzékenységét szegénynek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!