Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy tetszik egy fiú, aki elég népszerű a sulinkban, sokszor észrevettem, hogy engem néz, de amikor ránéztem elkapta a tekintetét, de volt olyan, hogy nem, ekkor elmosolyodott és csak utána nézett másfelé

de van egy lány, aki szerintem tetszik neki, de nem tudom, hogy milyen kapcsolat lehet köztük

azt tudni kell rólam, hogy nem szívesen szólítok le embereket.. félek, hogy mit reagálnának, így ezzel a fiúval se nagyon beszéltem még.. csak amennyit muszáj volt hisz osztálytársak vagyunk

szóval szerintetek mit tegyek? és ő mit gondolhat rólam?

2017. jan. 8. 16:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem tetszel neki. Mit tegyél? Azt csak te tudhatod, hogy mennyire vagy biztos a dolgodban.
2017. jan. 8. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondold át mégegyszer, nemlehet hogy csak bebeszéled magadnak?
2017. jan. 8. 17:22
 3/3 anonim ***** válasza:

A leírás alapján vannak jelek amik azt mutatják, hogy tetszel neki.

Hogy mit tegyél? Ha nem lép egyikőtök sem akkor ebből nem is lesz több. Egy szó, mint száz .. szerintem lépjél te, ha ő nem.

2017. jan. 8. 17:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!