Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? 15L
Azt hiszem szerelmes lettem az egyik fiúbarátomba.
Igazából október végén kezdtünk többet beszélgetni, kb háromnegyed éve ismerjük egymást, és nem tudom már mikor de többet kezdtem el érezni iránta. Van a sulinkban tánc, és volt egy párja akivel mindig táncolt, de egyszer amikor hiányzott még a nap elején megkérdezte hogy nem táncolnék e vele. Meg azóta rengeteget beszélgettünk és nagyon jó barátok lettünk. Azóta nem volt táncóránk de hamarosan lesz és az a lány is lesz aki helyett felkért. De nem tudom hogy most akkor velem foge tancolni mert en nagyon szeretnem de szerintem ot fogja felkerni pedig en szeretem. Mit csinaljak?

Sztem a fiu csak barátnak tart. No ezt igy külső szemlélőként pár sorból nem lehet ugyan megállapítani. Szóval sztem kérdezd meg az egyik barátnődet, hogy szerinte mit érezhet irántad a srác.
A tánccal meg nem tudsz mit csinálni. De nyugi, nem romlik meg köztetek a kapcsolat, ha egy másik lánnyal fog táncolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!