Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ennek lehet valami oka?
Figyelt kérdés
Valahogy mindig az okosabb, intelligensebb,tudományosabb fiúkat vonzom be. Eddig minden fiú,aki rám nyomult, matek tagozatos, informatikus,vegyész volt. Mondjuk az ilyen fiúkkal tény,hogy jobban el tudok beszélgetni,mint a pávákkal,csak valahogy olyan fura,hogy mindegyik srác ilyen területen jó,aki nálam próbálkozik. :D2017. jan. 7. 22:12
1/4 anonim válasza:
Lehet értelmes vagy és az értelmesek találnak meg :D
Itt természetesen nem magamra gondolok, én hülye vagyok ezekhez :D
2/4 Chopen válasza:
Lehet csúnyácska vagy, már ki vannak éhezve, bármi jó nekik.
3/4 A kérdező kommentje:
Csúnyácskának nem mondanám magam, és ezek a fiúk sem azok.
2017. jan. 7. 23:54
4/4 anonim válasza:
Attól, hogy valaki értelmes még nem csúnya. Nem kell általánosítani, vannak még értelmes emberek.
Itt ismétlem, nem magamra gondolok, én sosem voltam jó matekos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!