Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti örülnétek ennek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti örülnétek ennek?

Figyelt kérdés
Azt gondoltam h veszek plusst meg csokit egy lánynak akivel már 3 szor taliztam. Kolcsonos a szimpátia mondta is. Karacsony/mikulasra. Jo otlet?
2016. dec. 2. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
lehetne inkább hat??
2016. dec. 2. 21:57
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
A csoki aranyos , de szerintem a plüss hülyeség. Kivéve ha 11 vagy , egy szál rózsa (ami igaz így télen nem annyira kivitelezhető , közben eszembe jutott:D)sokkal normálisabb. Én a helyedbe a plüsst hanyagolnám de amúgy aranyos ötlet:))
2016. dec. 2. 21:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha ha ha röhög a májam
2016. dec. 2. 21:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolo a csoki melle meg szeretnek adni mast is erted.. Rózsát ilyenkor nem tudok beszerezni ://
2016. dec. 2. 22:02
 5/7 anonim válasza:
just don't puluss yourself too much
2016. dec. 2. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a plüss elég felesleges, akármilyen cuki pár hét és egy fiókban vagy dobozban kuksol. A csoki nem rossz, bár mikulásra szerintem felesleges, karácsonyra meg ha már jobban ismeritek egymást, közelebb álltok egymáshoz addigra akkor valami személyesebb is lehetne. Például valamit csinálni neki. 19l
2016. dec. 2. 22:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. dec. 3. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!